понеділок, 20 серпня 2012 19:43

В роду Олени Шоптенко були цигани

В роду Олени Шоптенко були цигани
Олена Шоптенко розповіла про своїх родичів. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Найдорожчі речі в гардеробі Олени Шоптенко — це концертні костюми, на яких кілограми каменів Сваровськи. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Їх в мене було десь з тридцять. Разом коштували десь $70 тис. Вже багато чого продала, а зараз залишила тільки найосновніші, з якими не можу розлучитися. Це десь 15 суконь. У звичайному житті люблю носити прості та цікаві речі. Маю таке хобі — з кожної країни, де буваю, привожу якусь дизайнерську річ. Але останні три місяці нічого не купувала. Не мала часу", - зауважила Олена.

Літню відпустку вона провела в Іркутській області.

"Нарешті я вперше за 24 роки побувала на історичній батьківщині в Сибірі, в Іркутській області. Летіти туди десь дев'ять годин. В мене там є довгожителі — дідусь і бабуся, їм вже по 93 роки. Востаннє бачила їх, коли мені було 2 роки, але нічого з того не пам'ятаю. Вони розповіли, що в нас в роду всі були то поміщиками, то дворянами, то купцями. Виходить, я аристократка. І дуже дивно, що в мене українське прізвище. Можливо, десь є і українська кров. Зате точно знаю, що навіть є циганські корені. Мій дідусь з Ростова, а його мама була напівциганкою. Ніколи б не подумала. Єдине, чого нема, — єврейської крові. Були на Байкалі. Там настільки чиста вода, що не можу й переказати. Навіть краще за море", - запевнила Шоптенко.

Вже більше року Олена зустрічається з хореографом Дмитром Дікусаром. На вечірки вони приїжджають разом. В близькому оточенні кажуть, що пара вже живе разом. Але Олена цього не коментує.

Зараз ви читаєте новину «В роду Олени Шоптенко були цигани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути