Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2019 14:14

В образі Меган Маркл знайшли приховані символи

В образі Меган Маркл знайшли приховані символи
За допомогою образу Меган Маркл поєднала заміжжя та народження первістка. Фото: instagram/sussexroyal

Експерти моди знайшли прихований сенс у вбранні герцогині Сассекської Меган Маркл для хрещення її сина Арчі.

Герцогиня прийшла на церемонію в білій сукні Dior, яка нагадувала її весільну сукню Givenchy. Крім того, на ній були ті самі сережки-гвоздики з білого золота і діамантів. На думку стиліста Рошель Уайт, Маркл таким чином вирішила зв'язати дві значущі події її життя: заміжжя і народження первістка, пише Daily Mail.

"Меган віддала данину поваги своєму весіллю, одягнувши ці сережки. А виріз човником, який теж нагадує її весільне вбрання - улюблений стиль декольте Маркл. Вона знає, що він їй пасує і в ньому комфортно. Я відчуваю, хрестини стали приводом одягнути ці речі і об'єднати дві події делікатним і значущим чином", - каже Рошель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немає місця для батька: Меган Маркл заборонила сім'ї спілкуватись з сином

Вона також додала, що Маркл не хотіла своїм зовнішнім виглядом відволікати увагу від Арчі, а обраний білий колір - ідеально поєднується з тоном її шкіри.

Меган Маркл потрапила у рейтинг найвпливовіших жінок Великобританії. Це підтверджує рейтинг, опублікований 7 червня на сайті британського Vogue. Дружина принца Гаррі. Видання Vogue назвало герцогиню Сасекську "сучасною принцесою, яка володіє революційною силою".

Зараз ви читаєте новину «В образі Меган Маркл знайшли приховані символи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути