середа, 05 вересня 2012 17:16

"В красі найголовніше - це впевненість у собі" - "Місіс Світу" Ганна Щапова

"В красі найголовніше - це впевненість у собі" - "Місіс Світу" Ганна Щапова
Одеситка наголошує, що чоловік та діти дуже пишаються її досягненнями Фото: vlasti.net

Найкращі дружини в світі — українки. Це ще раз підтвердила Ганна Щапова. 32-річна одеситка повернулась з конкурсу "Місіс Світу", який проходив в американському Палм-Спрінгсі. З-за океану жінка привезла корону найвродливішої заміжньої жінки світу. Ганна впевнена, що титул заслужила не лише завдяки вроді, повідомляє ТСН.

"Я раніше не розуміла емоції переможниць, коли вони починають плакати. Але в цей момент я ледве стримала, чесно кажучи, сльози. Бо я розуміла, що за цим стоїть і яку роботу я насправді проробила за ось цей рік", - розповіла Щапова в ефірі програми "ТСН.Особливе".

За титулом, каже одеситка, рік наполегливих занять із пластики, хореографії та акторської майстерності. Раніше, ще до заміжжя, Ганна вже брала участь в конкурсах краси. Але ніколи не думала, що повернеться до них після одруження та народження двох доньок. Чоловік, одеський бізнесмен, прагнення дружини зрозумів не одразу.

"Чоловік боявся, що це конкурс краси і навіщо там ходити в купальнику, демонструвати. Напевно, був якийсь таки момент негативу. Але я можу сказати, що, дивлячись на те, чим я займаюся, лише позитивні відгуки і підтримка. Чоловік і діти дуже пишаються", - зазначила вона.

Щапова розповідає, аби стати першою з 37-ми найчарівніших заміжніх жінок світу, потрібно не лише вміння триматися, бездоганна фігура, красиві сукні та голлівудська посмішка. Найголовніше — по-справжньому полюбити себе.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Одеситка стала найкрасивішою заміжньою жінкою в світі

"Найголовніше всередині знаходиться. Тобто якщо я себе настрою і я себе люблю і мої очі будуть горіти, то взагалі не важливо, як при цьому я виглядаю, яка в мене зачіска, або виспалась я чи ні. В красі звичайно найголовніше - це впевненість у собі", - підкреслила одеситка.

Між тим Ганна Щапова каже, що міняти своє життя радикально не збирається, тому що найголовніше у неї вже є: сім'я, діти та улюблена робота ведучої на місцевому телебаченні. За контрактом, який вона підписала як переможниця, упродовж року жінка відвідуватиме благодійні заходи по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «"В красі найголовніше - це впевненість у собі" - "Місіс Світу" Ганна Щапова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути