Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2018 22:35

У Києві зіграють різдвяні хіти легендарних авторів

Час новорічних свят - найтепліші і атмосферні дні в році. Це пора зустрічей з ріднею та друзями, приємною метушні , подарунків, обіймів, посмішок і приємних спогадів. Ось топ-7 різдвяних і новорічних подій Marco Concert у Будинку Архітектора, Caribbean Club і Fairmont Grand Hotel, які гарантовано створять святковий настрій і залишать неймовірні враження на весь рік вперед. Від джазу до класики, від Сінатри до Чайковського - ми зібрали тільки особливі події, кращих артистів і улюблені всіма мелодії.

29 грудня Christmas Jazz Songs - Sinatra в в Будинку Архітектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 новорічних фільмів, які зроблять настрій казковим

Варто тільки подумати про зимові свята, як в голові відразу починають крутитися різдвяні пісні у виконанні Френка Сінатри. Це справжня Людина-Різдво! За всю кар'єру у нього набралося понад півтора десятка таких хітів, які і будуть звучати в програмі "Christmas Jazz Song - Sinatra" у виконанні одного з провідних музичних колективів країни - Національного Академічного духового оркестру України.

25 грудня Різдвяний концерт - НАОНІ в Будинку Архітектора.

Цього вечора прозвучать легендарні композиції Штрауса, Чайковського, Леонтовича, знайомі нам з дитинства в живому виконанні одного з кращих оркестрів Європи - Національного Академічного оркестру народних інструментів під керуванням головного диригента, народного артиста України Віктора Гуцала. Основою концертних програм оркестру є народна інструментальна музика, а головна відмітна риса - більше 30 народних інструментів - бандури, цимбали, кобзи, скрипки, сопілка.

26, 27, 31 грудня і 5 січня Christmas Jazz Songs - Greatest Hits в Будинку Архітектора.

Автор: Прес-служба
 

Час перед новорічними святами наповненний відчуттям чарівництва, приємними клопотами і очікуванням чогось світлого і доброго. Хрусткий сніг під ногами, яскраві вогники у вікнах, ошатні ялинки і, звичайно ж, різдвяна музика. Складно знайти людину, яка ні разу не чула "Jingle bells" або "Let it snow". Ці пісні давно встигли полюбитися нам і стали невід'ємною частиною свята. Програма "Christmas Jazz Songs - Greatest Hits" - відомі новорічні та різдвяні мелодії, які в різний час виконували такі легенди, як Френк Сінатра, Луї Армстронг, Бінг Кросбі, Нет Кінг Коул, Дюк Еллінгтон, Елла Фіцджеральд ... Ви почуєте "The Christmas Song "Silent Night", "Jingle Bells", "Santa Claus is coming to Town", "O Holy Night", "Let it Snow", "Have yourself a merry little Christmas", "White Christmas", і це далеко не весь список! Грати різдвяні хіти будуть вже знайомі багатьом з вас хлопці з Old Fashioned Band.

28 грудня, 2 січня Christmas Jazz Songs - Louis Armstrong & Ella Fitzgerald в Будинку Архітектора.

Їх дует був неймовірно успішний, а на рахунку - три спільних студійні альбоми. У програмі вечора звучать різдвяні і новорічні хіти: від Let it snow і Jingle Bells до "White Christmas" і "Have yourself a merry little Christmas" у виконанні Old Fashioned Band.

30 грудня, 3 і 4 січня Сhristmas Jazz Songs - Gregory Boyd (USA) в 30 грудня - Будинок Архітектора 3-4 січня - Caribbean Club.

Gregory Boyd (USA) в Києві з програмою "Сhristmas Jazz Songs"! Цілих три вечори в Києві - в Будинку Архітектора і Caribbean Club. Програма концерту заснована на класичному різдвяному альбомі Нетан Кінг Колула "The Magic of Christmas". У цей вечір прозвучать улюблені різдвяні хіти: "The Christmas Song", "Santa Claus Is Coming to Town", "Jingle Bells," Frosty the Snowman "," Silent Night "...

Грегорі Бойд співає і грає на рідкісних в наших краях карибських барабанах (стілпан). Його концерти - в першу чергу живе спілкування з глядачами, запрошення кожного з них стати співавтором музики і проспівати душевні пісні всім залом. Іскриста , " пряна " і "тягуча" виконавська манера, віртуозна вокальна техніка і неосяжна харизма - все це про Грегорі Бойда . "Наділений здібностями і відчуженістю Телоніуса Монка в поєднанні з душевністю Ела Гріна і музикальністю Джиммі Хендрікса!" - так пишуть про нього авторитетні музичні видання.

Спільно з Грегорі Бойдом на сцені виступить тріо одного з кращих джазових піаністів України - Олексія Боголюбова. Олексій - піаніст і композитор, учасник багатьох джазових проектів і фестивалів. За його плечима спільні виступи з Ingrid Arthur, Godwin Louis, Marc Bernstein, George Stavroulakis і багатьма іншими.

3 і 4 січня Новорічний вечір класичної музики в Будинку Архітектора.

Класична музика така прекрасна і гармонійна, що легко подарує святковий настрій, особливо якщо її виконує камерний склад Ocean Orchestra. У програмі "Новорічного вечора класичної музики" прозвучать знайомі всім композиції Чайковського з "Лускунчика", твори Йоганна Себастьяна Баха, Арканджело Кореллі, Ян Іржі Бенда, Моцарта, Паганіні, Брамса, Астора П'яццолли і багатьох інших.

Автор: Прес-служба
 

13 січня Fairmont Classic - Christmas в Fairmont Grand Hotel, зал Atrium.

Магія Старого Нового року та світова класика в Fairmont Grand Hotel! Відкладіть усі справи і подаруйте собі хоча б один вечір спокою, умиротворення і повної гармонії. Тільки ви і класична музика, від якої серце починає битися частіше, а по тілу розливається незрозуміле тепло. Світова класика в цей вечір прозвучить в прочитанні камерного складу Ocean Orchestra, який зібрав провідних музикантів класичної сцени України. У програмі номера з балету "Лускунчик" Чайковського, Concerto Grosso # 8 "Різдвяний" Арканджело Кореллі, концерт "Зима" з циклу "Пори року" Антоніо Вівальді, "Маленька нічна серенада" Моцарта, концерт для альта з оркестром Телемана, Квартет # 11 Бетховена, "Румунські танці" Бели Барток, "Голубий Дунай" і "Віденська кров" Штрауса. Концерт відбудеться в справжній перлині нашого міста - в розкішному залі Atrium в Fairmont Grand Hotel з вітражного дахом-атріумом в стилі ар-нуво і чудовою акустикою, де відбудеться справжня музична казка.

Зимові свята стануть ідеальними, якщо провести їх разом з сім'єю в затишній атмосфері і з переглядом казкових фільмів і концертів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зіграють різдвяні хіти легендарних авторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути