Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 09:46

У Києві презентували серіал про кмітливого шпигуна

Днями пройшов допрем'єрний показ серіалу "Опер за викликом", прем'єра якого запланована на каналі 2+2 12 березня, о 19:20.

На презентації були присутні актори серіалу Павло Вишняков, Слава Красовська, Олександр Ігнатуша, Роман Ясиновський, сценарист Андрій Бабік, оператор Олександр Кришталович, продюсери Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков та інші

"Це вже друга прем'єра в цьому році. Ми задоволені показниками "Стоматолога" і сподіваємось, що "Опер за викликом" також буде до вподоби нашому глядачу, - зазначив Максим Кривицький. – Також в цьому телевізійному сезоні заплановано ще декілька прем`єр, про які ми розповімо згодом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулась презентація українського детективного серіалу "Стоматолог"

Автор: Прес-служба
  Презентація серіалу "Опер за викликом"
Презентація серіалу "Опер за викликом"
Автор: Прес-служба
  Презентація серіалу "Опер за викликом"
Презентація серіалу "Опер за викликом"
Автор: Прес-служба
  Презентація серіалу "Опер за викликом"
Презентація серіалу "Опер за викликом"

Крім того, під час презентації продюсери серіалу повідомили про те, що замість 16 раніше запланованих серій на телеекрани вийде 28 повноцінних епізодів.

Детективний серіал на замовлення телеканалу 2+2 знімав "RunGo Studio". Режисером стрічки став Тарас Ткаченко, автор ідеї та сценарист – Андрій Бабік.

"Я вдячний телеканалу 2+2 і "RunGo Studio" за те, що вони повірили в мою ідею і дали сценарній групі повну свободу у написанні цих 28 серій. Це були насичені, цікаві місяці роботи з неймовірною командою. Ми зробили неможливе, і я сподіваюсь, що нам вдасться здивувати глядачів", - розповів Андрій Бабік.

"Опер за викликом" - це гостросюжетний серіал про кмітливого, харизматичного досвідченого капітана Артема Трофимова. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції, Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько "Дід".

Зараз ви читаєте новину «У Києві презентували серіал про кмітливого шпигуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути