Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2024 15:24

"В Ізраїлі не побачили" - дружина Віктора Павліка вперше назвала діагноз трирічного сина
5

Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина
Фото: instagram.com/repyahovakate
Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина
Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина
Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина
Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина

Дружина співака Віктора Павліка - Катерина Реп'яхова поділилась подробицями лікування трирічного сина Михайла.

У своєму Instagram блогерка зазначила, що у хлопчика затримка психомовленнєвого розвитку з сенсорними порушеннями. Про це їй сказала лікарка з Чернівців.

"В нього є сенсорні порушення, він у нас не катається ані на велосипеді, ані на самокаті, в нього синдром незграбної дитини. Михасик - перспективна дитина, Михасик буде розмовляти 100 відсотково. На МРТ вона побачила деякі моменти, які розшифрувала тільки єдина лікарка. Ми розшифровували МРТ шість разів, і в Ізраїлі не побачили деякі речі", - прокоментувала жінка.

Медик зазначила, що затримка сталася через те, що Катерина перехворіла, будучи вагітною.

"Вона каже, що це вказує на те, що я перехворіла вагітною, або ковід, або ще якась інфекція. Тобто від того, що я перехворіла тоді, колись, безсимптомно, тому що я не пам'ятаю, щоб я хворіла сильно, це дало затримку. Вона на 99 відсотків впевнена, що по генетиці все чисто. Вона не побачила жодних генетичних відхилень", - сказала Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік влаштував ніжну фотосесію з молодшою на 28 років дружиною

Наголосила, що ніколи не варто довіряти одному спеціалісту. Вона пригадала візит до ізраїльської клініки, де переконували, що хлопчик "розумово відсталий" і приписали таблетки від шизофренії.

"Одразу порівнюю ізраїльську неврологиню за 400 доларів з нашими лікарями. Коли ми зайшли до неврологині в Ізраїлі, вона сказала, що у нас спектр (аутичний - Gazeta.ua). Щоб я їй не казала, вона говорила, що це спектр. Ізраїльська лікарка призначила ліки, які від 13 років приймають, вони від шизофренії, вони при розумовій відсталості. Вона мені так і казала, що у вас дитина розумово відстала. Ніколи не довіряйте одному спеціалісту", - підсумувала молода мати.

Раніше Реп'яхова поділилась успіхами Михайла. Блогерка опублікувала зворушливе відео й повідомила, що хлопчик почав говорити.

Зараз ви читаєте новину «"В Ізраїлі не побачили" - дружина Віктора Павліка вперше назвала діагноз трирічного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути