середа, 27 жовтня 2021 16:54

У чорно-білому стилі: перша леді разом з параолімпійцями позувала для глянцю
13

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у фотосесії для українського видання Vogue. Знялася в рамках соціального проєкту "Без обмежень", чому і присвячений листопадовий випуск журналу. З дружиною президента позували українські параолімпійські чемпіони, які виступали на Параолімпіаді в Токіо.

Зйомки у чорно-білому стилі, кадрами з яких поділилися на сайті видання, є втіленням загальнонаціонального захоплення спортивною мужністю й успіхами українських атлетів, які здобули 98 медалей на Параолімпіаді у Токіо й посіли п'яте місце у світі за кількістю нагород. Про це повідомляють на офіційній сторінці глянцю в Instagram.

"Про кожного з них можна знімати фільм, у кожного – своя сильна особиста історія. Я мрію, щоби на зошитах школярів був не Роналду, а Максим Крипак. Коли спілкуєшся з параолімпійцями, розумієш, що це світлі, життєрадісні люди, і хочеться зробити для них якомога більше", - зауважила Зеленська.

Фотосесію проводили в єдиній київській студії, у ліфт якої поміщається колісне крісло. Автором світлин є фотограф Стефан Лісовський, який також опублікував фото параолімпійців у мережі.

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у фотосесії для українського видання Vogue. З нею позували українські паралімпійські чемпіони, які виступали на Паралімпіаді в Токіо
Фото: Стефан Лісовський для видання Vogue
Фотосесію проводили в єдиній київській студії, у ліфт якої поміщається колісне крісло
Перша леді постала в приталеному жакеті Dolce & Gabbana та білій сукні довжини максі від Prada
Лідія Соловйова, пауерліфтинг, паралімпійська чемпіонка в Афінах, Пекіні та Римі
Максим Крипак, плавання, 10-разовий чемпіон та п'ятиразовий призер Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро та Токіо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "П'ять років тренувався по чотири години на день" - найтитулованіший спортсмен Параолімпіади Максим Крипак

Перша леді постала в приталеному жакеті Dolce & Gabbana та білій сукні довжини максі від Prada. Доповнила образ підборами Jimmy Choo.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vogue UA (@vogue_ukraine)

Перша леді України Олена Зеленська знялася для ювілейного номера журналу Elle у ролі вчительки. У фотосесії брали участь школярі. Зеленська позувала у класі на тлі дошки, гуляла та спілкувалася з дітьми.

Зараз ви читаєте новину «У чорно-білому стилі: перша леді разом з параолімпійцями позувала для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути