пʼятниця, 26 лютого 2010 18:41

Ющенко зробив Чапкісу найкращий подарунок на день народження (ФОТО)

24 лютого київський танцівник Григорій Чапкіс святкував 80 день народження. Його привітали Ірина Білик, Влад Яма, Ольга Сумська, Володимир Горянський, Юрій Горбунов, Володимир Зеленський. Подарували парфуми "Крістіан Діор", французьку краватку, танцювальне взуття із Лондона та світильник ручної роботи. Віктор Ющенко в останній день президентства присвоїв Чапкісу звання народного артиста.

"Вранці дружина поставила на стіл наш традиційний сніданок – домашній сир. Запалила свічки і подарувала мої улюблені чоловічі парфуми "Крістіан Діор", - розповів Григорій Чапкіс кореспонденту Gazeta.ua.

"У моїй школі мені подарували море квітів, вони навіть на лавці не вміщалися. Телефон розривався від дзвінків. З Аргентини подзвонила Руслана Писанка, а з Італії на день народження прилетіла моя донька", - додав він.

Найприємнішим подарунком для Чапкіса стало присвоєння звання народного артиста.

"Я 46 років був заслуженим. Тричі подавали на народного. Але все під вибори попадав. 1999-го Олександр Мороз дав грамоту від Верховної ради, через 4 роки Юлія Тимошенко – від Кабміну. Думав, так і цього разу буде. Та 24 лютого запросили до адміністрації президента. Повідомили, що Ющенко підписав указ про присвоєння народного. Янукович мене не вітав. Йому зараз не до танців", - наголосив танцівник.

День народження Чапкіс святкуватиме у торговельно-розважальному центрі "Термінал", що у Броварах.

"Спочатку хотіли замовити Жовтневий палац. Орендувати його на вечір коштує 100 тисяч гривень. Його директор - мій гарний товариш, пішов мені на поступки. Домовилися, що зразу даю йому 20 тисяч, а як продам квитки, решту. І тут він мені дзвонить, каже: "В мене з"явився гарний покупець на цей вечір". Просив заплатити всю суму одразу. Таких грошей у мене не було", - розповів пан Чапкіс.

"Тепер будемо святкувати у Броварах. Там знаходиться моя найбільша школа танців. Запросили 1000 гостей. Буде 300 артистів. Частина виступатиме. Кожному виділив по 3 хвилини, програму розписали на 4 години. Тепер багато артистів дзвонять, просять дозволу привітати мене на сцені. Кажу, не треба", - підкреслив він.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зробив Чапкісу найкращий подарунок на день народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути