пʼятниця, 08 жовтня 2021 10:01

Уперше в історії Vogue: Адель у сексі-образах прикрасила обкладинки одразу двох глянців
9

Британську виконавицю 33-річну Адель у спокусливих образах зняли одразу для двох видань - британського та американського Vogue. Це вперше в історії глянцю.

Зірка не лише знялася в яскравих мінісукнях з пікантним декольте, а й дала інтерв'ю виданням. Зокрема, розповіла про те, як пережила розлучення з Саймоном Конекі. Вона зізналася, що перед тим, як оголосити про розрив, пара деякий час не жила разом.

"Ніхто з нас не зробив нічого поганого. Ніхто з нас не ранив одне одного або щось подібне. Просто я хочу, щоби мій син побачив мене справді закоханою і коханою. Для мене це дійсно важливо", - зауважила Адель.

Від переживань рятувалася спортом і медитацією.

"Мій терапевт сказав мені, що я мушу сидіти з маленькою семирічною собою. Бо вона залишилася сама. І мені потрібно було сісти з нею і по-справжньому розповісти про те, що я відчувала, коли росла: про проблеми з татом, чого я раніше уникала. Мої стосунки з чоловіками завжди були такими: ти зробиш мені боляче, тож я завдам болю тобі першою. Це просто токсично і заважає мені знайти щастя", - розповіла співачка.

Адель з'явилася в британському Vogue
Фото: instagram.com/britishvogue
Адель з'явилася в британському Vogue
Адель з'явилася в британському Vogue
Адель з'явилася в британському Vogue
Також співачка прикрасила американський Vogue

Вона зрозуміла, що під час тренувань не відчуває тривоги.

"Ніколи не йшлося про схуднення. Я подумала: "Якщо я зможу зробити своє тіло фізично сильним, і я зможу це відчути й побачити, то, можливо, одного разу я зможу зробити свої емоції та розум фізично сильними", - поділилася артистка.

Американському Vogue зірка розповіла, що дружила зі спортивним агентом Річем Полом ще до початку стосунків. А перед смертю її батька Пол просто приїхав до неї, і Адель відчула себе в безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обкладинку Playboy прикрасив чоловік у боді, із вухами кролика й на підборах

"Він завжди був поруч, я просто не помічала його. Я не відчуваю тривоги, нервозності чи роздратування. Усе якраз навпаки. Я - 33-річна розлучена мати сина, за якого відповідаю. Останнє, що мені потрібно, - це хтось, хто не знає, де він і чого хоче. Я знаю, чого хочу. І я дійсно знаю, чого не хочу", - сказала співачка про коханого.

Британська співачка Адель повідомила, що скоро випустить пісню Easy On Me і кліп до неї. Зірка опублікувала тизер відеороботи. Чутки про те, що виконавиця повертається на сцену, ходили понад два роки.

Зараз ви читаєте новину «Уперше в історії Vogue: Адель у сексі-образах прикрасила обкладинки одразу двох глянців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути