понеділок, 23 квітня 2018 14:59

Юна донька зірки "Мулен Руж" оголилась для Playboy
17

Клара МакГрегор
Клара МакГрегор
Клара МакГрегор
Клара МакГрегор
Клара МакГрегор

Старша дочка Евана МакГрегора та Верб Мавракіс, з якою актор розлучився в жовтні 2017 роки після 22 років шлюбу, дебютувала на сторінках Playboy - 22-річна Клара МакГрегор повністю оголилася під час фотосесії для чоловічого журналу.

"Знайомтеся, 22-річна мешканка нью-йоркського Брукліна Клара МакГрегор (чи варто говорити про те, що вона ще й дочка актора Евана)", - представили співробітники видання героїню свіжого випуску Playboy, опублікувавши в мережі кілька кадрів з сету з дівчиною.

І хоча дівчина без особливих утисків роздяглася перед камерою, за її власними словами, сексуальною вона себе почуває зовсім не без одягу, а в улюблених потертих джинсах. Що ж до кар'єри моделі, то для Клари це не головна мета - вона хоче піти по стопах батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засмага топлес і голі сідниці: гарячі голлівудські красуні відірвалися на найбільшому фесті США

"Я щойно закінчила Нью-Йоркський університет. Поки я вчилася, пробувала себе в модельному бізнесі, але тепер, коли у мене з'явилося більше часу, я хочу зосередитися на своїй акторській кар'єрі.

У мене є викладач з акторської майстерності, з яким я регулярно займаюся. Багато моїх друзів - творчі люди, що працюють в кіноіндустрії, музичному бізнесі і не тільки. Живучи в Нью-Йорку, ви завжди перебуваєте в оточенні творчих людей ", - розповіла дочка зірки.

Через кілька годин після появи в мережі фотографій Клари для Playboy, вона в компанії свого батька Евана МакГрегора позувала вже на червоній доріжці кінофестивалю "Трайбека", де актор представляв нову картину зі своєю участю Zое.

Зараз ви читаєте новину «Юна донька зірки "Мулен Руж" оголилась для Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути