четвер, 08 липня 2010 11:27

Юлія Тимошенко півроку жила без чоловіка

Юлія Тимошенко півроку жила без чоловіка

Чоловік екс-прем'єрки Юлія Тимошенко Олександр відсвяткував 50-річчя в одному з заміських ресторанів під Києвом.

"Були усі наші друзі і родичі, - розповіла Юлія Тимошенко. - Мені було так добре, що мало не розплакалася. Пошкодувала, що мало часу проводила в останні роки з чоловіком і донькою. Бувало, ми не бачилися тижнями. Коли я йшла на роботу, він ще спав, коли поверталася, він уже спав".

Подейкують, на Дні народженні було кілька однопартійців Тимошенко.

"Не чув, щоб там був хтось з однопартійців, - зазначив по телефону "бютівець" Михайло Косів. - День народження – це сімейне свято. Туди не обов'язково запрошувати колег. Я з Олександром знайомий. Він дуже розумна людина. Не любить політику, але дуже вболіває за Україну".

"Олександр - забавний чоловік, - зауважив "бютівець", просить не називати його імені. - Ми з ним кілька разів грали у теніс. Двічі сиділи за столом, коли у Тимошенко були іменини. Він любить розповідати анекдоти і жартувати над Юлією Володимирівною. Якось на свято вона запросила акторів з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного і Сергія Притулу. Вони на сцені перекривляли Тимошенко, сміялися з її манери замість "о" говорити "а". Саша побачив, що всі гості напружилися, заплескав у долоні і поцілував дружину у ніс. Юля теж засміялася, бо має гарне почуття гумору".

Політик розповів, що деякий час подружжя жило порізно.

"Десь півроку Юля жила на дачі у Кончі-Заспі під Києвом, Олександр у київській квартирі. Коли Олександр на кілька місяців поїхав за кордон по роботі, всі пліткували, що вони розійшлися, але як бачите досі разом. Уже 30 років у шлюбі. Якби мали розлучитися, то зробили б це давно", - наголосив він.

Телефонуємо доньці Тимошенко Євгенії Карр.

"Вибачте, я не хочу говорити про сім'ю. Це надто особисте. Я мушу покласти слухавку. До побачення", - чемно відповіла дівчина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко півроку жила без чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути