середа, 07 липня 2010 17:47

Тимошенко розплела косу на День народження чоловіка (ФОТО)
12

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко прийшла на День народження до свого чоловіка Олександра. Своє 50-річчя він відсвяткував в одному з заміських ресторанів під Києвом.

Про це Тимошенко розповіла на своєму блозі в Інтернеті.

"На дні народженні були наші друзі, донька Євгенія та її чоловік Шон Карр, батьки Саші. Ми багато танцювали і веселились", - зазначила лідерка БЮТ.

У блозі Юлія Володимирівна згадала, як чоловік просився до виборчого списку БЮТ.

"Я проводила якусь страшенно важливо нараду, а чоловік сидів і чекав у приймальній. Годину, другу, третю… Нарешті не витримав і передав записку, а, вірніше, заяву. У ній було написано: прошу розглянути можливість включення мене до виборчого списку БЮТ.

Тоді була така пора в країні, коли мало не всі мої рідні та знайомі перебували у в"язницях. І депутатський мандат, повірте, був не предметом розкошу, а засобом самозбереження. Я розумію, що це виглядало дико і неприродно, але ж справді – такі часи тоді були. На заяві я написала: "Відмовити". І все, більше до теми цієї розмови ми ніколи не поверталися", - зізналась Тимошенко.

Євгенія і Шон Карри виконали дві пісні для Олександра. Під одну з них Тимошенко з чоловіком встали з-за столу і почали танцювати. Екс-прем"єрка була у довгій білій сукні з розплетеною косою.

"Мій чоловік Олександр - Чоловік Справжній на сто двадцять відсотків, - написала Юлія Володимирівна у блозі. - Я вдячна йому за те, що він є. Я вдячна за те, що мені є на кого покластися. Я вдячна, що всі ці роки він і слова мені не сказав про те, що я присвятила своє життя зовсім не родині", - підкреслила Тимошенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розплела косу на День народження чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути