Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2010 17:34

Україну на сексуальній карті світу представляє Тимошенко

Україну на сексуальній карті світу представляє Тимошенко

Журнал Esquire розробив і опублікував своєрідний сексуальний атлас планети Земля. Під час складання цієї географічної збірки редакція видання задалася метою вибрати найпривабливіших представниць 195 країн світу.

У атлас потрапили політики, перші леді, журналістки, актриси, правозахисниці, моделі, співачки, переможниці всіляких конкурсів краси, письменниці, танцівниці, спортсменки і навіть одна колишня сексуальна рабиня.

Росію на сексуальній карті світу від Esquire представила уродженка Нижнього Новгорода модель Наталія Водянова, яка в даний час живе і працює у Великій Британії. Колега Водянової, модель Таня Дягілєва, названа найсексуальнішою уродженкою Білорусі, а Україну на карті представляє колишня прем'єр-міністр країни Юлія Тимошенко.

Також на карту "нанесені" модель Жізель Бюндхен (Бразилія), колишня сексуальна рабиня Сомалі Мам (Камбоджа), актриса Наталі Портман (Ізраїль), дружина президента Франції Карла Бруні (Франція), модель Хелена Крістенсен (Данія), співачка Бьорк (Ісландія), актриса Моніка Белуччі (Італія), тенісистка Ана Іванович (Сербія), модель Алік Век (Судан) і багато інших відомих і маловідомих жінок.

На карту не змогли потрапити лише дві держави - Співдружність Домініки (оскільки журнал не зміг знайти представницю цієї країни, яка б чимось виділялася) і Ватикан (місто-держава було дискваліфіковане, оскільки Папа римський Бенедикт XVI відмовився брати відповідальність за сексуальні злочини представників католицької церкви).

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Україну на сексуальній карті світу представляє Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути