пʼятниця, 16 червня 2017 11:16

Український гурт "АССА" показав містичний Київ
4

Лідер гурту Тетяна Власова
Фото: Прес-служба
Кадр з кліпу
Кадр з кліпу
Лідер гурту Тетяна Власова

Український гурт "АССА" презентував нову пісню "Більше світла". Над нею працював кілька місяців. Пісня була написана близько 2-х років тому, проте лише зараз з'явилась її остаточна версія.

"Я завжди хотіла написати пісню, в якій рядки ніби суперечать один одному, – розповідає солістка і автор пісень гурту "АССА" Тетяна Власова. – Мені здається, все наше життя складається з таких неоднозначностей. Спочатку в голові з'явився перший рядок пісні: "Півнеба – тінь, півнеба – сонце", а далі вже вибудовувались цілі куплети. І в нашій пісні однозначно перемагає світло – як, зрештою, і в житті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський гурт Cloudless показав "два світи" у новому кліпі

Аранжування композиції зробив Євген Крутоголов. Також працював над зведенням і мастерингом треку разом із Дмитром Власовим та Сергієм Озеряном.

"Ми не називаємо це кліпом, скоріше – це такий "саундтрек до міста", – каже Тетяна Власова. – Знімали в Києві протягом двох днів. Багато локацій можна впізнати, але тільки якщо добре придивитись – у відео ми звертали увагу на дрібнички і деталі, яких часто не помічаємо".

Цього року гурт "АССА" було номіновано на українську музичну премію YUNA в категорії "Новий подих". На початку року гурт представив smile-відео "Скоро буде літо", в якому зібрали понад 200 посмішок зі всього світу.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт "АССА" показав містичний Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути