пʼятниця, 22 січня 2021 15:52

Український артист створив пісню разом з бітмейкером Великобританії

Український артист створив пісню разом з бітмейкером Великобританії
Артист поділився деталями відео до пісні. Фото: надане піар-агентом артиста

Співак Sysuev презентував чуттєву композицію Kiss me with your voice. Створив сингл разом з одним з найкращих бітмейкерів Великобританії Xvr Blck.

Артист поділився деталями відео до пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені і бадьорі: "ВВ" випустили новий кліп

"Таксі у місті - це як перерва, відправна точка, що відкриває перспективу усамітнення в собі. Головна героїня дрейфує, фантазуючи, а вода в таксі занурює її у "позамежний" стан, який не є її повсякденним життям. Вода перетворюється у пляж, таємничий острів, морський берег. Інша героїня, дівчина на пляжі, - це інше життя. Історія розділена на 2 частини. Це яскрава фантазія, заряджена музикою, що додає особливий колорит. Безтурботне море йде в уривчастий темп, заходить у ліс, де музичний дріб перетворює бурхливі емоції в рух. В один момент сонце ховається, кольори торкаються суконь і стають тропічно спекотними", - розказав Sysuev.

Sysuev презентував 2-у спільну роботу з репером Чакір - пісню "Час Іти". Пісня налаштовує на осінній настрій. Sysuev постійно шукає свій саунд на стику жанрів R&B і Hip-Hop.

Зараз ви читаєте новину «Український артист створив пісню разом з бітмейкером Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути