Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2020 15:42

Українські зірки та МОЗ закликали до злагоджених дій проти коронавірусу

Українські зірки та МОЗ закликали до злагоджених дій проти коронавірусу
Участь у записі відео взяли Антон Птушкін, група "Время и Стекло", Олексій Потапенко, Сергій Бубка, Джеррі Хейл, Маша Єфросиніна, Павло Зібров, Мішель Андраде, Євген Клопотенко й інші. Фото: скриншот із відео

Українські зірки разом із Міністерством охорони здоров'я проводять інформаційну кампанію з боротьби з поширенням коронавірусу. Тревел-блогери, ведучі, музиканти створили ролик і опублікували його на YouTube-каналі МОЗу.

Зірки й чиновники озвучують правила уникнення зараження. Радять залишатися вдома, мити руки з милом та обробляти їх антисептиком, дотримуватися правил особистої гігієни, не чіпати обличчя і очей руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе через ср*ку": Харчишин розповів, як із підозрою на коронавірус лежав у лікарні

Участь у записі відео взяли Антон Птушкін, група "Время и Стекло", Олексій Потапенко, Сергій Бубка, Джеррі Хейл, Маша Єфросиніна, Павло Зібров, Мішель Андраде, Євген Клопотенко й інші.

Співак та державний діяч 44-річний Святослав Вакарчук закликав українців до єдності в боротьбі проти російського агресора, коронавірусу та економічної кризи. У своєму акаунті в Іnstagram Вакарчук опублікував звернення до читачів. Він закликав українців не лише очікувати дій і допомоги від влади, а в підсумку нарікати на неї. А самим узяти ініціативу до рук і допомогти власній країні впоратися з бідою.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки та МОЗ закликали до злагоджених дій проти коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути