понеділок, 05 березня 2012 13:08

Українські зірки не хочуть спілкуватися з Тіною Кароль

Українські зірки не хочуть спілкуватися з Тіною Кароль

Тіна Кароль вважає, що скандал на національному відборі на "Євробачення" має бути обов'язково. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Принаймні, щоб всі дивилися і цікавилися. Гайтана перемогла. Я її вітаю і бажаю перемоги. У нас дуже багато талановитих людей. Як пройшов відбір, так він і пройшов. Хто їде, я тільки підтримаю", - зазначила Кароль.

Між тим, артистка, яка в 2006 році їздила на "Євробачення" від України, зізналася, що ще не повернула гроші, витрачені на підготовку до музичного конкурсу.

"Чесно зізнаюся, я ще це згадую досі. Скільки було витрачено і досі це мені відгукується. Чесно тобі скажу, це не варто того. Ну з'їздив ти, ну і що? Нічого такого цей конкурс не дає", - підкреслила співачка.

Крім того, Тіна зізналася, що вона не дружить з українськими зірками.

"Мене в принципі ніхто не питає жодних порад. Тому що наші українські артисти не дуже сильно зі мною спілкуються. В принципі серед колег друзів у мене немає. Не знаю, як це назвати: бояться, ігнорують. Загалом я не дружу з жодною співачкою", - поділилася артистка, зазначивши, що не дружить вона саме зі співачками, а з чоловіками і групами у неї все в порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіні Кароль на день народження надарували "різний непотріб"

Однак, за словами Кароль, з днем народження таки її привітала Ірина Білик.

"Я так їй вдячна, я розплакалася. Вона мені співала "Happy Birthday!" в телефонну слухавку", - зізналася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки не хочуть спілкуватися з Тіною Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути