понеділок, 21 жовтня 2024 11:34

"Українські актори завжди були меншовартісними" - Наталка Денисенко розказала про співпрацю з росіянами
3

Наталка Денисенко
Фото: Скріншот
Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

Українська акторка Наталка Денисенко висловилась про співпрацю з росіянами.

В інтерв'ю "Українській правді" зірка кіно пригадала, що отримувала пропозиції від російських режисерів під час повномасштабного вторгнення.

"Я не хочу мати ніяких стосунків з ними. Ще пів року-рік тому у мене були пропозиції від якогось російського режисера знятися в Європі. Він навіть писав англійською на сторінку мого менеджера. Ми прийняли рішення, що нічого не будемо відповідати", - зазначила жінка.

Додала, що під час війни на сході деякий час працювала з російськими колегами на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А хто буде дітей потім виховувати" - Оксана Білозір заступилася за бронь для артистів

"Я просто жила в якомусь рожевому світі. Думала: "ой, десь там війна. Як погано...". Пам'ятаю, що навіть приїжджали актори з Росії, і ми обговорювали, що якось це ж вирішиться. Напевно, це велика заслуга пропаганди російської і недостача українізації. Тому що нам ніхто з екранів, телевізорів, в соцмережах не казав: "Люди, прокиньтеся, війна". Я розуміла, що треба допомагати, однак нормального усвідомлення не було. Те, що прийшли забирати наші землі, я не розуміла", - зізналась Наталка.

За словами Денисенко, під час зйомок з росіянами, українські артисти були на другому плані.

"Українські актори завжди були меншовартісними, тому що кіно і серіальне виробництво було в такій системі, що, наприклад, наш і російський телеканал об'єднуються, знімають серіал і потім продають. Знімати у нас набагато дешевше. Наші актори коштують набагато дешевше. У нас з зірок одиниці: Ольга Сумська, Богдан Ступка, Богдан Бенюк та ще пару. Всі інші зірки - російські актори. Їх привозять сюди (до України - Gazeta.ua) на головні ролі, платять дуже класні гонорари, а всіх інших набирають дешевих на маленькі ролі. Якщо для росіян були нормальні умови, то українських акторів, м'яко кажучи, гірші. Була така система, пропаганда", - пояснила акторка.

Раніше Денисенко влаштувала чуттєву фотосесію у столиці. Зірка кіно позувала в студії, прикрашеній жовтим листям і очеретом. Одягла асиметричну мереживну сукню білого кольору. Образ доповнила легкими локонами, вишуканими прикрасами і ніжним макіяжем.

Зараз ви читаєте новину «"Українські актори завжди були меншовартісними" - Наталка Денисенко розказала про співпрацю з росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути