пʼятниця, 27 січня 2017 12:44

Українська супермодель топлес з'явилась на вулиці Парижу

Автор: Соціальні мережі
 

Супермодель Аліна Байоква епатує не тільки своїми вислолюваннями, а і зовнішнім виглядом, українку бачили топлес на вулиці Парижу.

"Той випадок, коли не встигаєш змінити сукню перед наступним заходом", - підписала фото, на якому позує без бюстгальтеру зірка на своїй сторінці у соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермодель Аліна Бойкова хоче отримати вищу освіту перед тим, як стати президентом України

Аліна не раз привертала увагу до себе не тільки своїм успіхом закордоном, а і розмовами, що збирається стати президентом України

"Щодо політики я все там же, просто, щоб політиком стати треба освіту отримати, я не можу піти у президенти без освіти, я не найдурніша і не найрозумніша, але освіта потрібна на це. Планів багато, роботи багато, тому працюємо", - говорить Аліна Бойкова і додає, що носить лише українських дизайнерів, - я тепер одягаю лише українських дизайнерів. Авжеж, скажу чесно, нашим українським дизайнерам ще працювати і працювати, але вони на правильному шляху, вони дуже талановиті і рано чи пізно туди прийдуть, я розумію, що якби я одягнула Elie Saab, це б було круто, але мені здається, якщо я буду одягати, наших українських дизайнерів, вони будуть рости швидше".

Зараз ви читаєте новину «Українська супермодель топлес з'явилась на вулиці Парижу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути