пʼятниця, 15 квітня 2016 14:00

Учасниця "Голосу країни" розповіла про секретні прийоми Івана Дорна в роботі зі своїми підопічними
4

Гостем сьогоднішнього випуску "Сніданку з 1+1" стала учасниця вокального проекту "Голос країни-6" Юлія Юріна.

На етапі "сліпих прослуховувань" Юлія виконала народну пісню "Сухопляс" під акомпанемент барабана і потрапила до команди Івана Дорна, який запропонував їй піти на сміливий експеримент на "вокальних боях", поставивши в пару з оперною співачкою Анастасією Янцур.

"Для мене це був мій найбільший експеримент у житті, тому що опера і фольклор - це зіткнення двох стихій, двох різних жанрів, двох різних епох. Це було дуже цікаво і просто чудово. Ми повинні були злитися в естрадній манері, а потім, як два лісових птахи, перегукуватися кожна в своєму стилі: я - в фольклорі, Настя - в оперному", - згадує Юлія виступ в дуеті.

Попрацювавши з Іваном Дорном, Юлія зазначила, що з'єднувати на перший погляд абсолютно протилежні стилі музики, жанри і характери - це секретний прийом і особлива риса її тренера:

"Іван вміє так поєднати, здавалося б, протилежні речі, що в результаті виходить зовсім несподіваний, цікавий результат. Це приголомшливе вміння, яке виділяє його серед інших. У нього просто мільйон різних ідей. У нас були божевільні репетиції".

Юлія народилася в Анапі, але переїхала до України, щоб вивчати фольклор. У Києві вона зустріла свого майбутнього чоловіка. Батьки вокалістки живуть в Росії і не поділяють любов дочки до української культури.

Сьогодні в студії "Сніданку з 1+1" Юлія повідомила, що після виступу на "Голосі країни-6" збулося її щире бажання - їй вдалося налагодити контакт зі своїм батьком.

"Зі мною зв'язувались мама і бабуся. Тато тримався осторонь, але все-таки подзвонив, і ми з ним поспілкувалися, і зв'язок, на щастя налагодився. Ми зрозуміли один одного", - каже Юлія.

Крім того, в ефірі "Сніданку з 1+1" Юлія, акомпануючи собі на барабані, заспівала старовинну українську веснянку "Весняночка-Паняночка", яка поширена на Полтавщині. Вбрання вокалістка також підібрала невипадкове - на ній був традиційний український костюм, зшитий вручну її бабусею.

Як складеться подальша доля фольклорної співачки Юлії Юріної на проекті "Голос країни", телеглядачі побачать вже зовсім скоро. А цієї неділі, 17 квітня о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінальний раунд "вокальних боїв".

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голосу країни" розповіла про секретні прийоми Івана Дорна в роботі зі своїми підопічними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути