понеділок, 20 березня 2017 16:34

У вокальні "нокаути" на "Голосі країни" запросили священика
18

Фото: Прес-служба

В проекті "Голос країни-7" на телеканалі "1+1" завершився етап "вокальні баттли", за підсумками якого визначилися учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль, які отримали можливість продовжити боротьбу за перемогу.

Почався ефір з того, що Потап, який для другого "вокального баттлу" обрав стильний спортивний костюм, провів для тренерів імпровізовану розминку. "Три, чотири - Голос в ефірі", - примовляв тренер, показуючи тренерам рухи для розминки.

Найбільш очікуваними "баттлами" стали виступи отця Олександра Клименка разом з Євгеном Агєєвим і Katya Chilly з Нареком Геворгяном з команди Тіни Кароль. Для священика Олександра Клименка і 2-метрового зворушливого виконавця Євгена Агєєва наставниця обрала пісню Стінга "Shape Of My Heart", яку учасники виконали дуже проникливо. Зал аплодував стоячи, а тренери були в захваті від цього виступу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

"Це найкращий чоловічий дует за сьогодні! Отець Олександр, я повинна Вам сказати. Ви - супер-співак. Я в захваті від Вашого голосу, від Вашого тембру. Євген, Ви також дуже красиво заспівали", - зазначила Джамала.

"Євген, Ви сьогодні зробили гігантський крок вперед, адже у Вас з'явилася культура звуку, якої раніше не було. Але я хочу відкрити серце і голос отця Олександра", - сказала Тіна Кароль, запросивши Олександра Клименка до "нокаутів".

Katya Chilly і Нарек Геворгян виконали на сцені "Голосу країни-7" мікс пісень "Місяць" та "Ov Sirun Sirun". При чому, як завжди босонога Katya Chilly проникливо співала українською мовою, а Нарек заворожив тренерів і зал виконанням вірменською мовою. Виступ цього дуету привів тренерів у захват.

"Кожен з вас розповідав свою історію, але це було мистецтво в чистому вигляді", - зазначила Джамала.

"Катя брала силу звідкись знизу, а Ви, Нарек, зверху. Таке враження, що співала земля і гори", - прокоментував Потап.

Можливість продовжити участь у проекті Тіна Кароль подарувала Katya Chilly, зазначивши, що Нареку, як чоловікові, було нескладно поступитися місцем дівчині. Відео виступу дуету також викликало великий резонанс в соціальних мережах, де користувачі захопилися мистецтвом володіння вокалом обох учасників.

Яскраві емоції у тренерів і глядачів проекту викликав також номер учасників команди Сергія Бабкіна Романа Дуди та Богдана Травінського, які виконали пісню групи "Аукцыон" "Дорога". Хлопці були настільки гарні і органічні в цьому романтичному номері, що тренери не змогли віддати перевагу жодному з учасників.

"Це фонтан емоцій! Сергій, я не знаю, як ти будеш обирати", - звернулася Джамала до Сергія Бабкіна.

"Віддати перевагу нікому не можу, тому що ви, хлопці, подарували музичний кайф і показали, як пісня може "задихати" по-новому", - сказав Потап.

Сергій Бабкін зробив вибір, і він віддав свою перевагу Роману Дуді. На щастя, і Богдану Травінському не довелося залишати проект, адже його "вкрала" Тіна Кароль.

Наступної неділі учасників "Голосу країни-7" і їх тренерів чекає новий етап проекту - "нокаути", за результатами якого визначаться вокалісти, які потраплять до прямих ефірів. Нагадаємо, ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Зараз ви читаєте новину «У вокальні "нокаути" на "Голосі країни" запросили священика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути