середа, 27 серпня 2008 11:04

У Володимира Кличка нове кохання (ФОТО)
7

Схоже, наш чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко таки потрапив в любовну пастку, що так вправно поставила Кароліна Куркова. Слов"янська краса чеської супермоделі дійсно зведе з розуму кого завгодно - зовнішні дані Кароліни просто бездоганні.

Блондинка зростом 180 сантиметрів та розмірами 84-58,5-87,5 по праву є однією з найбільш високооплачуваних моделей світу. Її фото прикрашають обкладинки журналів та газет.

Як повідомляє німецька газета "Bild", Володимир познайомився з Кароліною в Нью-Йорку - на матчі місцевої хокейної команди "Рейнджерс".

Потім вони знову зустрілися вже під час фотосесії для німецького видання журналу VanityFair. Подейкують, що тоді між ними і спалахнула іскра кохання. Що не дивно, адже на сторінках журналу вони виглядали вельми органічно, демонструючи теплі сімейні стосунки.

Принаймні, коли Кличко-молодший говорить про Куркову, його очі блищать та світяться щастям. Адже Володимир неодноразово підтверджував, що повністю згоден зі старовинним висловом "Очі - це дзеркало душі".

Судячи з усього, нинішні стосунки українця з чешкою - щось більше, ніж звичайний флірт. 20 вересня Володимир відправляється з Кароліною до Мюнхена на відкриття всесвітньо відомого щорічного свята пива "Октоберфест". На запрошення Кличка-молодшого Куркова відповіла згодою. А інакше, напевно, і бути не могло. Володимир навіть замовив пошити для Кароліни традиційну баварську сукню. Чи закінчиться ця історія весільним хепі-ендом, ми дізнаємося найближчими місяцями. Час на особисте життя у українця є - контракт на бій Володимира з росіянином Олександром Повєткіним досі так і не підписаний. І вже не віриться, що цей поєдинок відбудеться в листопаді цього року, як це планувалося раніше.

За матеріалами Блик

Фото etoday, Блик

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Кличка нове кохання (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути