середа, 28 вересня 2011 18:09

У Вікторії Бекхем з'явилася послідовниця

У Вікторії Бекхем з'явилася послідовниця

Дизайнер Вікторія Бекхем і співачка Шеріл Коул - дві знамениті дівчини, чия популярність поширюється далеко за межі рідної країни. Насправді у них багато спільного: музична кар'єра, чоловіки-футболісти (щоправда, у разі Шеріл чоловік колишній), світова слава ... Тепер от і Шеріл зайнялася модою. Але це зовсім не подобається Вікторії.

В одному з нещодавніх інтерв'ю Коул заявила, що є великою фанаткою Пош і має намір послідувати її прикладу. Для початку співачка випустила власну лінію взуття для шопінг-сайту stylistpick.com.

Дебютна колекція Шеріл Коул надійде у продаж вже в грудні цього року. Як обіцяють творці, взуття вийшло модним, а ціни цілком доступними. Зірка особисто контролювала всі процеси створення моделей - від розробки концепції до дизайну та упаковки.

"Ми зустрілися з Вікторією нещодавно в літаку, - розповіла Шеріл в інтерв'ю Grazia. - І вона розповіла мені, як це захоплююче - бути дизайнером. Я думаю, те, що вона робить, чудово, мені дуже подобається. Її колекція, представлена на Тижні моди в Нью-Йорку, - мій фаворит. І ось я подумала: якщо Вікі змогла реалізувати себе, і в мене вийде!".

От тільки самій пані Бекхем подібні розмови виконавиці Fight For This Love зовсім не до душі. В оточенні Вік подейкують, що у неї складається відчуття, що 28-річна зірка нахабно вкрала її ідеї.

"Вікторії знадобилися роки, щоб дистанціюватися від WAG (світське співтовариство дружин і подруг британських футболістів), - зазначає інсайдер. - Від того, що вона була в дружніх стосунках з Шеріл під час чемпіонату світу в 2006 році. Вона боролася з усіх сил за визнання у світі високої моди, і її колекція, представлена в Нью-Йорку, стала однією з найбільш обговорюваних. Але тепер вона відчуває, що Коул просто хоче потрапити у фешн-бізнес за її рахунок. За рахунок її авторитету".

Зараз ви читаєте новину «У Вікторії Бекхем з'явилася послідовниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути