Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2016 17:38

У Великобританії покажуть королівські сукні
12

В Англії виставляють на загальний огляд вбрання та аксесуари, які колись надягали діюча королева Великобританії Єлизавета II, її сестра принцеса Маргарет і ікона моди ХХ століття - покійна принцеса Діана. Як стверджують організатори експозиції - благодійне товариство Historic Royal Palaces - кожен, хто побував на виставці, зможе простежити, як розвивалася мода і наскільки точно їй відповідали члени одного з головних королівських сімейств Європи. Цінителі моди зможуть на власні очі насолодитися модними нарядами принцеси Маргарет 1940-50-х років, у тому числі тими, що були створені королівським модельєром Норманом Хартнеллом і молодим Крістіаном Діором, а також аксесуарами молодшої сестри королеви - окулярами Yves Saint Laurent і Christian Dior.

На виставці будуть представлені сукні Єлизавети II 1960-70-х від Нормана Хартнелла і Харді Еміса з шовку, атласу і органзи, у тому числі справжні витвори мистецтва, створені для її офіційних візитів до Франції і на Близький Схід.

Організатори передбачають, що найбільший інтерес можуть викликати, наприклад, такі експонати як знамените темно-зелене оксамитове плаття без рукавів принцеси Діани від Кетрін Уокер, яке вона надягала для фотосесії Маріо Тестіно в 1992 року, а в 1997-му воно було продано на аукціоні Christies всього за кілька тижнів до загибелі Діани.

Зараз ви читаєте новину «У Великобританії покажуть королівські сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути