вівторок, 26 вересня 2017 17:31

У шостому прямому ефірі учасники "Танців з зірками" обміняються партнерами
6

Пара нового сезону "Танці з зірками"
Фото: Прес-служба
Пара нового сезону "Танці з зірками"
Пара нового сезону "Танці з зірками"
Пара нового сезону "Танці з зірками"
Пара нового сезону "Танці з зірками"

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться шостий прямий ефір оновленого проекту "Танці з зірками".

В рамках шостого випуску на зіркових учасників проекту чекає справжнє випробування, з яким зможуть впоратись тільки найсильніші. Так, наступної неділі Наталя Могилевська, Ахтем Сеітаблаєв, Надя Дорофєєва, Дмитро Комаров, Юрій Ткач та Сергій Бабкін на один тиждень обміняються партнерами та вже через декілька днів вийдуть на головний паркет країни з танцівниками, які складали пари їхнім конкурентам у шоу. Як відреагують учасники на несподівані зміни, та якими будуть новоутворені пари стане відомо тільки під час прямого ефіру "Танців з зірками" цієї неділі.

Зазначимо, що схема шоу результатів досі тримається у таємниці: з яким зі своїх партнерів одна з зірок покине проект – невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка "Время и стекло" відтворила пристрасть з "Гри престолів" у "Танцях з зірками"

Олена Шоптенко, Олександра Кучеренко, Євген Жук, Ігор Кузьменко, Ілона Гвоздьова та Сніжана Бабкіна вже почали тренування та не приховують своїх переживань:

"Наступний ефір буде дуже несподіваними. Не тільки для глядачів, але й для мене", - написала партнерка Дмитра Комарова Олександра Кучеренко у свої соціальних мережах.

"Ми багато з чим впорались: з безкінечними репетиціями, недосипом, травмами, емоціями. Але те, через що нам доведеться пройти у наступному ефірі, чесно кажучи, сильно вибиває з колії. Але ми зможемо і з цим впоратись", - підписала світлину у соціальних мережах Олена Шоптенко.

Минулого тижня за результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів найменшу кількість балів отримала пара Камалії та Дмитро Жук та залишила проект.

Зараз ви читаєте новину «У шостому прямому ефірі учасники "Танців з зірками" обміняються партнерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути