понеділок, 25 вересня 2017 14:03

Солістка "Время и стекло" відтворила пристрасть з "Гри престолів" у "Танцях з зірками"
50

У "Танцях з зірками" показали сюжети найвідоміших кінофільмів
Фото: Прес-служба
У "Танцях з зірками" показали сюжети найвідоміших кінофільмів
У "Танцях з зірками" показали сюжети найвідоміших кінофільмів
У "Танцях з зірками" показали сюжети найвідоміших кінофільмів
У "Танцях з зірками" показали сюжети найвідоміших кінофільмів

На телеканалі "1+1" відбувся п'ятий прямий ефір легендарного оновленого проекту "Танці з зірками", темою якого стало світове кіно.

П'ятий випуск проекту урочисто відкрив "Feedom Ballet" постановкою у стилі нагородження премії "Оскар"", в кінці якої сім зіркових пар пройшлися червоною доріжкою "Танців з зірками". Цього разу пару незмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала популярна українська співачка Злата Огнєвич, яка під час ефіру зізналась, що 10 років тому співала на "Танцях з зірками" та навіть не могла мріяти, що стане ведучою одного з ефірів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова шокувала поцілунком з Катериною Кухар: найяскравіші моменти третього ефіру "Танців з зірками"

Першими на паркет вийшли Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова в образах з улюбленого мультфільму своїх донечок "Нікчемний я" злодія Грю та Люсі. Пара вразила глядачів телеканалу "1+1" повною схожістю зі своїми героями та виконала запальний "дискоткач". Цікаво, що під час номеру судді "Танців з зірками" знаходились "під прицілом водяних пістолетів" справжніх посіпак. Після чого, MONATIK назвав номер кращим виступом Юрія та Ілони за весь проект, Влад Яма визнав пару реальними претендентами на перемогу, а Катерина Кухар звернула увагу глядачів на прогрес учасників:

"Танцюючи, ви не тільки отримуєте задоволення, але й даруєте його всім нам. Ваше зростання над самим собою важко не помітити", - сказала балерина.

Від суддів пара отримала 26 балів.

Ахтем Сеітаблаев та Олена Шоптенко відтворили на головному паркеті країни фокстрот за мотивами стрічки "Тіні забутих предків". Пара виступала в яскравих українських костюмах з автентичними елементами.

Після виступу зіркових учасників суддя "Танців з зірками" Влад Яма навіть зізнався, що вважає Олену Шоптенко головною конкуренткою Наталі Могилевської:

"Я не думаю, що цей виступ – крок вперед сьогодні. Але ви для мене є парою, яка тільки "додавала" у своєму рівні всі ці п'ять тижнів. Зізнаюсь, що минулої неділі я навіть задумався про те, що Олена Шоптенко знову зможе виграти у Наталки Могилевської", - сказав Влад.

Судді розкритикували номер пари, але за несамовиту номеру виступу Ахтем та Олена отримали 19 балів.

Єдина білявка "Танців з зірками" Камалія та Дмитро Жук вийшли на паркет з чуттєвим контемпорарі за мотивами найбільш романтичної кінострічки всіх часів – "Титанік", у супроводі пісочної анімації від Тетяни Гавриленко. Цікаво, що співачку підтримали її фанати з усіх куточків світу, а після виступу суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар у відповідь на критику Камалії під час минулого випуску прочитала реп під музичний супровід MONATIK.

Від суддів Камалія та Дмитро отримали 17 балів.

Сергій та Сніжана Бабкіни на паркеті "Танців з зірками" показали бурхливий перфоманс – бродвейський джаз із легендарного фільму "У джазі тільки дівчата". На головний паркет країни співак вийшов в образі Дафни, заради чого навіть зголив бороду та протанцював весь номер на підборах. А його дружина Сніжана – в образі міліонера Осгуда Філдінга. Пара вразила не тільки глядачів, але й найбільш вимогливу суддю проекту Катерину Кухар, яка у знак свого визнання подарувала Сергію квітку протеї.

"Мені не хотілося, щоб цей номер закінчувався. Я хотів спостерігати за вами годинами та навіть уявив, що я знаходжусь на бродвейському мюзиклі", - прокоментував виступ Влад Яма.

З свій виступу подружжя отримало 29 балів.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко у прямому ефірі "Танців з зірками" відтворили фільм "Тілоохоронець" під пісню Whitney Houston "I will always love you", під яку 10 років тому Наталя танцювала з Владом Ямою. Цікаво, що після виступу пари на паркеті утворився справжній романтичний танцювальний трикутник:

"Наталю, після твого зізнання минулого тижня, я теж маю у дечому зізнатись: насправді у нас з Наталею Могилевською були стосунки – на паркеті та у танці. Я хотів би відчути, що між вами з Ігорем є пристрасть. Поки я цього не бачу. Сьогодні все було на рівні, але якщо ви будете продовжувати у такому ж дусі, Ви навряд чи виграєте це шоу", - зізнався Влад Яма.

В свою чергу, Ігор Кузьменко зазначив, що пара Влада і Наталі - вже у минулому, і порадив судді забути про їх стосунки з його партнеркою.

Від суддів пара отримала 24 бали.

Надя Дорофєєва та Євген Кот влаштували на паркеті продовження легендарної саги "Гра престолів". Пара вразила глядачів телеканалу "1+1" фантастичним пасодоблем у супроводі інфографіки з вогнем і льодом та неймовірною схожістю зі своїми героями Дейнеріс та Джоном Сноу.

Цікаво, що MONATIK назвав виступ пари кращим за весь ефір:

"Сьогодні Вам вдалося приручити вогняних драконів, які бачили Ваш виступ, та розтопити всі льодяні серця. Для мене цей номер був найкращим. Але ми ще не бачили виступу Дмитра Комарова, тому подивимось, не буду поспішати з висновками", - пожартував Дмитро.

За фантастичний пасодобль Надя та Євген отримали 25 балів.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко виконали віденський вальс в образах залізного лісоруба та Дороті з казки "Чарівник з країни Оз". Під час виступу пара вразила Україну поцілунком, після чого Дмитро символічно зрубив дерево, а глядачі телеканалу "1+1" стали свідками примирення мандрівника з суддями проекту:

"Я вважаю, що головні риси чоловіка – це сміливість, вміння визнавати свої помилки та відповідати за свої слова. Я визнаю, що минулого разу не стримав емоцій по відношенню до тебе, Владе, та мільйонів глядачів, які дивились шоу. Я за це прошу вибачення перед всіма глядачами. Це був наш з Владом конфлікт, і Ви не повинні були за цим спостерігати. Влад, якщо ти матимеш бажання, ми теж можемо почати з чистого листа", - вибачився мандрівник.

В свою чергу, Влад Яма потиснув руку учаснику, а MONATIK, звернувшись до Дмитра Комарова, додав, що у розмові чоловіка прикрашають манери.

Після того, як конфлікт був вичерпаний, судді оцінили виступ Дмитра та Олександри у 14 балів.

За результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів найменшу кількість балів отримала пара Камалії та Дмитро Жук та залишила проект.

"Ви знаєте, я почала жити танцями, полюбила всіх учасників. Мені їх буде не вистачати, але по можливості кожної неділі я буду приїжджати та підтримувати всіх. Дякую журі за те, що сварили – було за що. Дякую проекту за те, що дав можливість відчути магію танцю та дякую всім, хто за нас голосував. Дякую за вашу любов",- сказала Камалія.

Завершила п'ятий прямий ефір "Танців з зірками" Оля Полякова, яка минулого тижня покинула проект, зі своєю піснею "Цветочек аленький" та зізналась, що сумує за паркетом:

Зараз ви читаєте новину «Солістка "Время и стекло" відтворила пристрасть з "Гри престолів" у "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути