понеділок, 28 листопада 2011 16:05

У Росії продали сумочку Софі Лорен за 7 млн рублів

У Росії продали сумочку Софі Лорен за 7 млн рублів

У Кемерово відбувся благодійний аукціон, в рамках якого була продана сумочка, подарована губернатору регіону Аману Тулєєва Софі Лорен. Лот пішов з молотка за сім мільйонів рублів. За рішенням голови регіону, гроші, виручені від продажу сумочки, будуть передані дітям, які потребують термінової медичної допомоги.

Софі Лорен подарувала свою червону сумочку Тулєєву під час свого візиту в Кемерово в жовтні 2011 року. Тоді актриса відвідала місто з благодійними цілями - вона побувала в кардіологічному центрі для дітей, а також взяла участь в концерті на їхню підтримку.

Після заходів на допомогу хворим дітям італійська актриса зустрілася в губернатором Кемеровської області. Тулєєв підніс Лорен кедрові горіхи, тайговий мед і накидку з хутра соболя. У відповідь артистка вручила главі регіону свою сумочку, попередньо поставивши на ній автограф.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Софі Лорен в 76 років не боїться глибоких декольте

Про те, що сумка Лорен стане лотом на благодійному аукціоні, стало відомо кілька днів тому. Стартова ціна аксесуара становила 900 тисяч рублів. Під час торгів право придбати сумку оскаржували п'ятеро потенційних покупців (за даними кемеровської преси, йдеться про чотирьох покупців).

Ціна лота досягла семи мільйонів приблизно за двадцять хвилин. Покупцем, за відомостями "Кубасс FM", став якийсь бізнесмен з Красноярська.

Зараз ви читаєте новину «У Росії продали сумочку Софі Лорен за 7 млн рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути