четвер, 22 лютого 2018 16:37

У проекті "Я соромлюсь свого тіла" показали, як змінився хлопчик з вампірською посмішікою
4

Вася Попович
Фото: Прес-служба
Вася Попович
Вася Попович
Вася Попович

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ відбудеться четвертий випуск медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла". Глядачі побачать історію нових учасників, а також експерименти від лікарів проекту. А також історію Васі Поповича, який прийшов в проект в минулих сезонах.

У нього було відразу три проблеми: проблема із зором, фімоз і проблеми з щелепою, що призвело до викривлення зубів, і сам Василь називав усмішку вампірської. Хлопчику провели операцію на статевому члені, щоб усунути фімоз, вилікували зір і зробили операцію з видалення 9 зубів, щоб інші змогли розташуватися в порожнині рота нормально. Після носіння брекетів, Василь прийшов у студію до Людмили Шупенюк, щоб показати результати.

"Ваш проект - чарівна паличка для людей, - посміхався Вася. - Я ніколи не думав, що почну посміхатися. Я дивлюся на себе і сам собі подобаюся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця проекту "Я соромлюсь свого тіла" вийшла заміж

Людмила Шупенюк зазначила, що він змінився не тільки зовні, але і внутрішньо.

Крім Василя, глядачів чекає історія 26-річної Юлі, яка важить 33 кг при зрості 164 см. Після стресу 5 років тому, вона не може нормально їсти. Все, що вона вживає, повертається назад. І жінки Розель, у якої четверо дітей, а живіт розтягнувся по щиколотки.

Зараз ви читаєте новину «У проекті "Я соромлюсь свого тіла" показали, як змінився хлопчик з вампірською посмішікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути