Ексклюзиви
вівторок, 17 жовтня 2023 09:25

У поливанні брудом живу вже 11 років: Козловський відповів на звинувачення Кондратюка
4

Віталій Козловський прокоментував звинувачення Кондратюка у брехні
Фото: Скріншот
Віталій Козловський прокоментував звинувачення Кондратюка у брехні
Віталій Козловський прокоментував звинувачення Кондратюка у брехні
Віталій Козловський прокоментував звинувачення Кондратюка у брехні

Український співак Віталій Козловський, якого декілька місяців тому мобілізували, відповів на звинувачення Ігоря Кондратюка у брехні.

У своєму Instagram військовий вибачився перед публікою за цей конфлікт.

"Вибачаюсь перед усіма, хто в цей страшний час, коли стільки біди навколо, вимушений читати ці сварки. Але моя сторінка - це можливість говорити правду, роз'яснити ситуацію і захистити себе від перекручень та поливань брудом, в яких я живу вже 11 років", - заявив Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти неук": Кондратюк відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні

Додав, що сплачує великі суми, але більша частина їх йде на погашення штрафу в державний бюджет. За словами артиста, під ці списання з картки йдуть навіть "бойові".

"З 2012 року Ігор Кондратюк уникає будь-яких моїх пропозицій зустрітися, обговорити цю ситуацію і знайти її вирішення. Його вибір - судитися, стягувати, ображати мене в публічному просторі та ігнорувати людську комунікацію", - пояснив Віталій.

Підсумував, що зараз в Україні немає відстрочки для захисників. На думку Козловського, ця історія потребує розголошення, оскільки треба забрати такі прогалини у законодавстві.

Мобілізований виконавець поділився, що після всіх відрахувань в нього майже зовсім не залишається коштів. За словами Віталія Козловського, Ігоря Кондратюка просили тимчасово припинити виплати під час військової служби співака. Однак продюсер відмовився.

Зараз ви читаєте новину «У поливанні брудом живу вже 11 років: Козловський відповів на звинувачення Кондратюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути