середа, 01 лютого 2012 14:40

У новому кліпі Козловський роздягнув колишню стриптизерку
9

Фото: Фото надане прес-службою співака

Український співак Віталій Козловський зняв еротичне відео із вірменською співачкою Varda на пісню "Не залишай мене".

"Нас звела доля. Кілька років ми йшли паралельно одне одному. Разом з нею відпочивали в одних і тих же місцях, спілкувались із спільними знайомими і навіть займались вокалом в одного і того ж викладача. Але знайомі одне з одним не були. Все змінилося торік, коли я виступав на концерті Брітні Спірс. Паркуючи свою машину біля Палацу Спорту, де проходив концерт, Varda зачепила мою машину з номерами "Шекспір". Замість розбірок і штрафів за розбитий бампер, я як справжній джентльмен запросив її в ресторан. Ми кілька годин говорили про життя і творчість. А в мене моя прабабця була вірменкою і я давно мріяв заспівати цією мовою. От ми і вирішили заспівати і зняти кліп вірменською та російською мовами", - наголошує Віталій.

Varda в минулому чемпіонка світу з pole-dance.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський оштрафував свого звукорежисера на $7 тис за втрачений ноутбук

"Коли я завоювала всі нагороди в цьому виді спорту, я направила всі сили на професійний розвиток своєї давньої мрії — спів. Скажу так: я дуже довго танцювала, щоб мати можливість співати", - зізнається дівчина.

Кліп зняли за добу. Спеціально для його зйомок пара протягом двох місяців брала уроки танців і у репетитора з вірменської мови.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Козловський роздягнув колишню стриптизерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути