вівторок, 29 січня 2013 09:24

У новому будинку Жизель Бундхен є ліфт, міст і баскетбольний майданчик
7

Жизель Бундхен менше двох місяців тому подарувала чоловікові Тому Бреді доньку Вів'єн (у пари також є син Бенджамін), а люблячий чоловік у відповідь порадував своє сімейство закінченням будівництва їхнього фамільного особняка.

Нещодавно Том і Жизель, вперто не бажаючи вірити в те, що ремонт не закінчується, а лише зупиняється на час, оголосили, що будинок їхньої мрії нарешті готовий до повноцінного життя.

Нагадаємо, землю під будівництво подружжя придбало ще три роки тому. Крім мальовничого природного ландшафту їх привабили і зоряні сусіди - Арнольд Шварценеггер і Гайді Клум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жізель Бюндхен народила дочку

Весь цей час вони вели "будівництво століття", і тепер результат їхніх зусиль вражає.

Володіння, які розкинулися на 22 квадратних фути, розташовані в Брентвуді - районі Лос-Анджелеса. Їхня приблизна вартість становить 20 мільйонів доларів, і, за словами подружжя, будинок того вартий: тут є гараж на шість автомобілів, вісім спалень, ліфт, СПА-зона, басейн з міні-водоспадом, баскетбольний майданчик і тренажерна зала, місткий винний льох і навіть міст через викопаний рів.

А на даху будинку і навколишньому пагорбі Жизель вирішила розмістити сонячні батареї - схоже, екс-бойфренд Леонардо ДіКапріо навчив модель бережного ставлення до екології.

Зараз ви читаєте новину «У новому будинку Жизель Бундхен є ліфт, міст і баскетбольний майданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути