пʼятниця, 18 лютого 2011 13:25

У новому аніме з Тимошенко зробили сексуального диктатора
11

Центральні японські телеканали показали аніме-серіал "Легенда про Коідзумі", одним з персонажів якого стала Юлія Тимошенко.

У зовсім недитячих мультфільмах жінка з косою постає у різноманітних образах: від маленької дівчинки та демонічної жінки до сексуальної довгоногої білявки і підступної мафіозі.

В основу сюжету покладено боротьбу між світовими політиками. Так, "хорошим хлопцем" серіалу є екс-прем'єр Японії Дзюн'їтіро Коідзумі, який протягом усього серіалу утихомирює всесвітнє зло: бореться з диктаторами, які посміла кинути йому виклик. Леді Ю якраз на боці останніх.

У кадрі Тимошенко зображена у сірій сукні з мереживом, в якій у 2005-му році була призначена на посаду прем'єр-міністра. На голові – незмінна коса. Вельми цікавий антураж, яким японці оточили Юлію Тимошенко: вона постає в образі мафіозі.

Українські політики відразу заявили, що японцям імпонує твердість екс-прем'єрки. Проте самі автори іншої думки.

"Насправді велику роль відіграє зовнішність Тимошенко: вона стала дуже популярною в Японії як красива жінка, до того ж політик. Свою роль зіграла і незвичайна зачіска: японцям сподобалася коса", - пояснили в культурному відділі посольства Японії в Україні.

Разом з Тимошенко в анімешному серіалі можна зустріти також прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна та колишнього президента США Джорджа Буша.

Однак леді Ю "засвітилася" не лише у "Легенді про Коідзумі". Так, образ екс-прем'єрки України можна зустріти не в одному японському мультфільмі.

У деяких аніме Тимошенко зустрічається в образі злої і негарної жінки, або ж маленької наївної дівчинки.

А в одному з японських мультфільмів, де героїв зазвичай зображають з великими очима, з Юлії Тимошенко зробили щось на кшталт секс-бомби з пишним бюстом та довгими ногами.

ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «У новому аніме з Тимошенко зробили сексуального диктатора ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути