Ексклюзиви
понеділок, 05 липня 2010 09:56

У Москві на Червоній площі міліція затримала сина Челентано (ФОТО)

Сина легендарного Адріано Челентано на Красній площі затримали співробітники міліції, запідозривши італійця і його оточення у несанкціонованій відеозйомці.

44-річний Джакомо Челентано потрапив у столиці Росії в неприємний скандал. Під час пішої прогулянки по центру Москви зі своєю дружиною Катериною та журналістами співака зупинила міліція. Співробітники не впізнали сина світової знаменитості, відібрали відеокамеру і вимагали в терміновому порядку покинути площу разом з пресою.

"На якій підставі ви знімаєте тут незрозуміло що? Ви отримали дозвіл від Кремля?", - запитували у Джакомо міліціонери.

Італійський артист, який встиг вивчити тільки одне російське слово "спасібо", лише розгублено розвів руками. На щастя, на допомогу прийшли організатори, які протягом 20 хвилин намагалися пояснити співробітникам міліції, що в кількох метрах від них стоїть син легендарної знаменитості.

Челентано-молодший прилетів до Москви на 4 дні разом зі своєю дружиною Катериною, щоб дати спільний концерт в одному з ресторанів у центрі міста. Свого сина - єдиного онука легендарної зірки - парі довелося залишити вдома з нянею: хлопчик ще надто малий для тривалих поїздок. Джакомо, який продовжує справу свого батька, відвідав столицю в перший раз і відразу ж висловив бажання побувати в католицькій церкві, куди в Італії ходить щонеділі.

Запити самого Джакомо виявилися доволі скромними, але організатори його візиту створили для нього найкращі умови: музикант може вибирати в меню ресторану, де середній рахунок складає близько 500 доларів, абсолютно будь-які страви, пересувається на мікроавтобусі Mercedes і живе в просторому люксі.

Life News

Зараз ви читаєте новину «У Москві на Червоній площі міліція затримала сина Челентано (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути