Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2024 14:38

У мережі показали весільні фото Зеленських: історія кохання
8

Володимир і Олена Зеленські
Фото: Скріншот
Володимир і Олена Зеленські
Володимир і Олена Зеленські
Подружжя Зеленських з донькою Олександрою
Володимир і Олена Зеленські

Історія кохання Володимира та Олени Зеленських почалася в одній з гімназій Кривого Рогу, де навчався майбутній президент. У сьомому класі до навчального закладу прийшла Олена Кияшко, яка відразу ж сподобалася Володимиру. Він довго думав, як завоювати її симпатію. А от перша леді каже, що не пригадує їхню першу зустріч.

За словами Слави Дьоміна, який опублікував історію на своєму YouTube-каналі, іскра кохання спалахнула між ними вже після закінчення школи, коли їм було по 17 років.

Друг Володимира - Олександр Пікалов розповідав, що саме він допоміг Зеленському завоювати Олену. За словами Пікалова, він придумав хитрий план - він повинен був попросити у Олени відеокасету, а повернув би її вже Володимир.

Сам же президент дотримується іншої історії. За його словами, він випадково зустрів Олену на вулиці. Вона йшла йому назустріч, тримаючи в руках касету "Основного інстинкту", яка і стала приводом ближче познайомитися. Володимир попросив у дівчини касету, щоб подивитися фільм. Хоч і бачив його вже багато разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша леді розповіла, як змінився Зеленський під час війни

Після того, як Зеленський зрозумів, що закохався по-справжньому - почав залицятися до Олени. Але вона на той час зустрічалась з іншим. Все ж Володимир привернув її увагу кмітливістю і почуттям гумору. Перша леді каже, що спочатку у них не дуже ладналися стосунки, але незабаром вона зрозуміла, що вони дивляться в одну сторону, їм просто було цікаво разом.

Пара зустрічалася вісім років, але жили вони окремо. Володимир вважав, що шлюб має на увазі швидке народження дітей, а Олена, в свою чергу, на нього не тиснула. Зважився він на пропозицію руки і серця під час їхнього візиту в кінотеатр на зворушливий фільм. Тоді Зеленський відчув, що готовий створити сім'ю.

Одружилися Володимир і Олена в 2003 році, а вже в липні 2004-го вперше стали батьками. У подружжя народилася донька Олександра, а через дев'ять років - в родині з'явився син Кирило.

Олена Зеленська розповіла про стосунки з Володимиром під час повномасштабного вторгнення. В інтерв'ю німецькому каналу ZDF вона заявила, що зараз живе з дітьми, а її чоловік - на роботі. Зеленська каже, що в цьому немає провини Володимира. Додала, що діти все розуміють, тож залишається лише чекати перемоги.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали весільні фото Зеленських: історія кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути