вівторок, 23 липня 2013 18:10

У Лондоні чекають на появу Кейт Міддлтон із сином на публіці

У Лондоні чекають на появу Кейт Міддлтон із сином на публіці
Фото: delfi.ua

У Лондоні очікують першої появи на публіці дитини герцогині Кембриджської. Перед лікарнею Сент-Мері зібралася величезна кількість глядачів і журналістів.

Вільям і Кетрін повинні найближчим часом покинути лікарню разом з новонародженим сином. Кетрін з чоловіком і сином можуть покинути лондонську лікарню Сент-Мері у найближчі години. Молода сім'я вирушить до резиденції в Кенсингтонському палаці. На честь новонародженого будуть дані збройові залпи в лондонському Тауері і Грін-парку.

У комюніке, поширеному Кенсингтонськім палацом, повідомлялося, що герцогиня Кембриджська і її дитина почуваються добре. ЗМІ повідомляють, що маму і новонародженого вже оглянув лікар, який прийме рішення про їх виписки з лікарні.

У герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кетрін 22 липня близько 16.25 за місцевим часом народився син, який одразу зайняв третє місце в черзі на британський престол.
Королівську родину з народженням спадкоємця вже привітали політики Великобританії, президент РФ Володимир Путін, президент і перша леді США Барак і Мішель Обама, прем'єр-міністр Австралії Кевін Радд. Президент Ізраїлю Шимон Перес подарував новонародженій спадкоємцю британського престолу костюм з краваткою і за єврейською традицією побажав дожити до 120 років.

 

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні чекають на появу Кейт Міддлтон із сином на публіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути