понеділок, 08 листопада 2010 17:09

У Лілі Аллен після викидня почалось зараження крові

У Лілі Аллен після викидня почалось зараження крові

Відома британська поп-співачка Лілі Аллен була екстрено госпіталізована в кінці минулого тижня. Прихильники 24-річної зірки сильно переживали: повідомлялося, що у дівчини почався сепсис (зараження крові). Як відомо, в кінці позаминулого тижня у Лілі сталась трагедія - вона втратила дитину, будучи на останньому триместрі вагітності.

Після того, як у Лілі трапився викидень, співачка в жахливому розладі повернулася додому. Через декілька днів після сумної події почала боліти голова і піднялася висока температура. Близькі серйозно затурбувалися і звернулися за допомогою до медиків.

Зараз Лілі зі страшним діагнозом "зараження крові" знову знаходиться в лікарні і проходить курс лікування антибіотиками. Представник знаменитості вже повідомив фанатів, що серйозно турбуватися за життя Аллен немає ніяких причин.

"Так, Лілі довелося повернутися в госпіталь. У неї був виявлений сепсис. Зараз він лікується, і її стан поліпшується. Вона дякує за теплі слова підтримки, сподівається на розуміння і разом з партнером Семом Купером просить не турбувати її доти, поки вона не відновить своє здоров'я", - підкреслив представник співачки.

Нагадаємо, перша вагітність Лілі також закінчилася викиднем. Проте дівчина не зневірилася. У серпні цього року вона заявила про свою другу вагітність. Лілі та її бойфренд були на сьомому небі від щастя. Проведене в тому ж місяці УЗД ніяких відхилень в розвитку плоду не виявило.

Пізніше стало відомо, що пара чекає на хлопчика. ЛІлі і Сем з радістю готувалися до поповнення. Молоді люди придбали розкішні апартаменти за 3 мільйони фунтів, де збиралися створити затишне сімейне гніздечко.

Але на позаминулому тижні Аллен потрапила до лікарні зі скаргами на сильні болі в животі. Впродовж вихідних лікарі боролися за життя її дитини, проте їхні старання виявилися марними.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «У Лілі Аллен після викидня почалось зараження крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути