Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 09:32

У Леді Гаги відмовили ноги

У Леді Гаги відмовили ноги
Співачка не може ходити Фото: GLOBAL LOOK press

Відома зарубіжна виконавиця Леді Гага поділилася зі своїми численними шанувальниками сумною новиною. Артистка зізналася, що їй довелося скасувати кілька своїх раніше запланованих концертів через сильний біль в ногах. Дійшло до того, що вона не може ходити.

Співачка Леді Гага, яка завжди була надзвичайно відверта зі своїми шанувальниками по всьому світу (яких вона називає "моїми маленькими монстрами"), зробила чергове зізнання. Артистка розповіла, що переживає зараз не найкращий час. Зокрема, їй навіть довелося скасувати кілька виступів.

"До теперішнього часу я приховувала отриману на шоу травму і хронічний біль, за останній місяць він став гірше. Я молилася про зцілення", - зізналася епатажна виконавиця. Вона пояснила свою поведінку тим, що "не хотіла розчаровувати своїх дивовижних фанів". До зізнання же Гагу підштовхнуло те, що після виступу 11 лютого співачка буквально не могла ходити і, за її зізнанням, досі не в змозі це робити.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага на зустріч з фанатами забула вдягти штани

Як з'ясувалося, всьому виною є синовіт. Це важке запалення суглобів, яке може бути викликане перевантаженнями і травмами. У зв'язку з цим співачці довелося відкласти концерти в Чикаго, Детройті та Гамільтоні.

Зараз ви читаєте новину «У Леді Гаги відмовили ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути