пʼятниця, 09 квітня 2021 20:21

У Катерини Кухар в трупі з'явилась конкурентка
3

Анна Стоянова рік як працює в Національній опері України
Анна Стоянова рік як працює в Національній опері України
Анна Стоянова рік як працює в Національній опері України

Нещодавно програма "Зірковий шлях" показали гастрольний тур артистів балету. На гастролях журналісти помітили, що прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов, чоловік Катерини Кухар та балетний продюсер, який організував гастролі, більше ніж іншим приділяє увагу миловидній брюнетці. Саме через це журналісти поцікавились у Катерини Кухар чи не ревнує вона свого партнера й чоловіка до цієї дівчини.

Як виявилося, Олександр Стоянов дійсно має близькі стосунки з цією дівчиною, вона, як й Катерина Кухар є близькою людиною для нього.

"Це моя молодша сестра Анна, – пояснив артист, – Пішла стежкою брата, закінчила КДХУ, та перший рік як працює в Національній опері України".

Анна Стоянова змалку дивилась на виступи Олександра, він проводив їй екскурсії за кулісами театру й через деякий час вона також вирішила пов'язати своє життя із балетом. Сама прима-балерина Катерина Кухар про свою родичку та колегу по цеху говорить з теплом.

"Вона має дуже яскраві природні здібності до балетного мистецтва. Звичайно, можна "підтягувати" когось у балеті, як й в будь якій сфері. Але в балеті це не дасть нічого, оскільки глядач розумний, все бачить сам, він не буде тебе любити, він не буде тобі аплодувати, не буде приходити до тебе кожен раз на виставу й не буде тобі приносити квіти й свою любов".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар винайшла "крила метелика"

Сама Анна Стоянова каже, що робота з братом в одній сфері, це з одного боку плюс, оскільки вона відчуває його підтримку, він її багато чому навчає, але є й мінуси – він надто прискіпливий і вимагає, щоб вона працювала більше за інших.

Артисти балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар заснували бренд Art of self love - Мистецтво любити себе. Подружжя виробляює рідкісні аромасвічки та засоби догляду за тілом.

Зараз ви читаєте новину «У Катерини Кухар в трупі з'явилась конкурентка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути