середа, 02 жовтня 2013 02:37

У гурту Kazaky з'явились російські клони

Автор: фото:politikus.ru
 

У українського всесвітньо відомого гурту Kazaky, з'явився російський двійник KaZZaky ltd. І хоча останні наголошують, що нічого не копіювали у відомих колег, їх схожість не приховаєш. Про це стало відомо у випуску ТСН Особливе на 1+1.

Російські KaZZaky ltd вже мають плани підкорити Євробачення і хочуть подати заявку на участь у конкурсі.

"Мі ні у кого нічого не вкрали, не назву, ви самі прекрасно розумієте, що якщо на це подивитися, на назву українських Kazaky, то у них там Z перегорнута, там бренд зареєстрований Kazaky. Хлопці з України, вони кльово танцюють, ми їх дуже поважаємо, думаю, що надалі разом щось зробимо і їм це на руку теж. Ну, стиль танців, ми велосипед винаходити не будемо. Ми всі однакові", - кажуть хлопці з гурту KaZZaky ltd.

"Їх називають гей-групою, а ми в гей клубах не виступаємо. Гей публіка трохи невдячна. У нас хлопці все гетеросексуальні", - продовжуют хлопці з російського гурту.

Обов'язки хлопці теж ділять за здібностями, вокаліст тільки співає, решта артистів лише танцює. Свої репетиції російська команда проводить у звичайних залах.

Олег Жежель, учасник українського гурту Kazaky, розповів, що їх гурт не буде судитися за копіювання назви та стилю.

"Дуже багато фейків на нас. Наскільки нам відомо, є фейки в Мексиці, Венесуелі, Іспанії, Бразилії, наскільки я розумію, є тепер в Росії. Слідкувати за всіма, з кожним судитися це невдячна  справа: у нас на це немає ні часу, ні бажання", - заявив Олег Жежель.

Зараз ви читаєте новину «У гурту Kazaky з'явились російські клони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути