понеділок, 26 липня 2021 12:09

У день народження Лопес оголосила про возз'єднання з Аффлеком
4

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес відсвяткувала 52-й день народження у компанії актора 48-річного Бена Аффлека. Пара відправилася в романтичну подорож на яхті вартістю $130 млн.

Голлівудські зірки не приховували своїх стосунків під час відпочинку у Сен-Тропе, пише The Daily Mail. Обране ними судно може розмістити 14 гостей у семи каютах і персонал з 27 осіб. На орендованій яхті є басейн, тренажерний зал, кабінети косметолога та масажиста, а також кінотеатр і вертолітний майданчик.

24 липня Лопес поширила в Instagram декілька світлин зі святкування, офіційно оголосивши про возз'єднання із Аффлеком. Вона спокусливо позувала на камеру в бікіні, доповнивши образ ковбойським капелюхом і вишуканою пляжною накидкою. На одному фото актори пристрастно цілуються.

24 липня Лопес поширила в Instagram декілька світлин зі святкування дня народження
Фото: instagram.com/jlo
Голлівудські зірки не приховували своїх стосунків під час відпочинку у Сен-Тропе
Знаменитості відпочивають на півдні Франції
Лопес спокусливо позувала на камеру у бікіні

Співачка також опублікувала відео, яке зафільмував на телефон її коханий. У ролику зірка сексуально вигинається на яхті, демонструючи неймовірну фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джей Ло та Бен Аффлек не хочуть проґавити другий шанс

Актори почали зустрічатися 2002-го. Тоді разом знімалися в комедії "Джилі". За кілька місяців Аффлек освідчився. Весілля мало відбутися у вересні 2003 року, але його раптово скасували. На початку 2004-го пара офіційно оголосила про розірвання стосунків.

У квітні Лопес та її коханий, бейсболіст 45-річний Алекс Родрігес вирішили розірвати стосунки, які тривали з 2017 року. Аффлек офіційно розлучився із Дженніфер Гарнер 2018-го.

Цьогоріч 16 червня "Бенніфер" вперше підловили на поцілунку. Ніжний момент стався під час вечері в ресторані у Малібу.

Зараз ви читаєте новину «У день народження Лопес оголосила про возз'єднання з Аффлеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути