субота, 28 листопада 2020 15:57

Тренерка Луценко вперше розповіла про смерть близької людини

Тренерка Луценко вперше розповіла про смерть близької людини
Колишній партнер Аніти Луценко помер від раку. Фото: instagram.com/anitasporty

Фітнес-тренерка Аніта Луценко вперше розповіла про втрату колишнього партнера.

Вона розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній про смерть чоловіка на ім'я Віталій. Луценко зустрічалася з ним. За місяць після розриву стосунків дізналася, що у чоловіка четверта стадія раку, передає ТСН.

"Я ніколи не розповідала про це. Це було 5 - 7 років тому. Коли ми знімали другий або третій сезон "Зважених", то одне з інтерв'ю, по-моєму, пішло в кадр, коли я сиджу в день, коли мені сказали, що людина, яку я кохала, померла. Я взагалі не зрозуміла, чому мене в цей день не звільнили. Були таймінги. На той момент це не зовсім вже був мій коханий чоловік. Ми розлучилися абсолютно класно, ну типу такі друзі. Це був адміністратор "Зважених та щасливих" Віталя. Він був мені суперпідтримкою на першому сезоні. Він завжди: "Ти найкрутіша, найприголомшливіша, ти найкраща тренерка". Знаєш, коли у тебе є на майданчику людина, яка з тобою просто завжди. Виявилося, приблизно за місяць після того як ми розлучилися, що у нього четверта стадія раку. Знаєш, коли молодий, красивий, і просто раз, і все", - розповіла Аніта Луценко.

Аніта спершу не повірила про рак у Віталія.

"Може, грає якось на публіку. Я себе, можливо, навіть картаю за це. Ми це могли обговорювати, але я не вірила в це. Потім ставало все гірше і гірше", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йшлося не про підкорення столиці, а про хліб насущний" - телеведуча Мосейчук поділилася спогадами

Втрата колишнього коханого була важким періодом для знаменитості. Аніта багато плакала та зловживала вином.

Зараз вона у стосунком з чоловіком на ім'я Олександр, виховує 4-річну доньку Мію. Своє особисте життя афішувати не хоче.

Українська гімнастка Анна Різатдінова розповіла, що хотіла накласти на себе руки. У неї був колись нелегкий час, а в дитинстві вона комплексувала з приводу зовнішності, сказала Різатдінова в програмі "Іспит з Машею Єфросиніною".

Зараз ви читаєте новину «Тренерка Луценко вперше розповіла про смерть близької людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути