пʼятниця, 12 березня 2021 11:39

"Треба готувати їх до поразок". Педан поділився правилами виховання дітей

"Треба готувати їх до поразок". Педан поділився правилами виховання дітей
Педан розповів, які таланти мають його діти. Фото: instagram.com/pedanos

Ведучий Олександр Педан розказав, яких правил виховання дітей дотримується та які таланти мають син Марк та донька Валерія. Він зауважив, що разом з дружиною хочуть дати можливість дітям спробувати себе в різних галузях.

"Лєра і малювала, і танцювала, і вчилася грати на фортепіано. Зараз вона ходить на курси акторської майстерності. Донька красиво рухається, артистична, нині підтягує техніку мовлення і розвиває свій внутрішній світ", - поділився ведучий Improw Live Show на "Новому каналі"

4-річний Марк знає понад 60 динозаврів.

"У нас є книжка з описами 62 динозаврів, і лише кілька з них він плутає. Щовечора ми читаємо про тварин або динозаврів. Ще разом рахуємо, вивчаємо кольори та абетку", - розповів Педан.

Ведучий розсекретив свої правила виховання дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заробляю собі на помади". Дружина Остапчука поділилася розподілом фінансів у їхній парі

"Їх треба хвалити за те, що в них щось виходить. А ще вони не мають постійно вигравати в дорослих. Коли ми граємо з Маріком, у 70% випадках перемагає він. Але час від часу я таки виграю. Таким чином показую, що бувають і поразки. Постійно піддаючись, можна виростити жорсткого егоцентриста, який буде боятися поразок, і це може сильно вдарити по дитині. Треба вчити їх і вигравати, і вміти програвати", - додав чоловік.

Олександр Педан описав справжнього чоловіка. Ведучий розповів, що для нього означає термін "справжній чоловік" та як це доводити у сучасному світі.

Зараз ви читаєте новину «"Треба готувати їх до поразок". Педан поділився правилами виховання дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути