вівторок, 06 серпня 2019 08:19

Треба бути більш жорсткими. Анджеліна Джолі написала есе про силу жінок

Треба бути більш жорсткими. Анджеліна Джолі написала есе про силу жінок
Голлівудська актриса Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку вересневого номера журналу Ellle. Фото - Elle

Голлівудська актриса 44-річна Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку вересневого номера журналу Ellle.

Також на сторінках свіжого журналу опубліковано її проникливе есе. В ньому розповідає, як стати сильною жінкою в реаліях сучасного світу.

Актриса звернулася до жінок з проханням бути більш жорсткими, слідувати своїм мріям і досягати поставлених цілей. Вона також зазначила, що світ потребує жінок, готових ризикнути своїм життям в боротьбі з несправедливістю і насильством.

"Жінки, які відмовляються слідувати правилам, в які вони не вірять, є кращими версіями самих себе. Я кажу про жінок, які не відмовляться від свого голосу і прав, навіть ризикуючи при цьому своїм життям або тюремним ув'язненням. Якщо це і є зло, то тоді світ потребує ще більшої кількості злих жінок", - написала актриса, передає style.nv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліну Джолі застали у нічній сорочці на балконі

Джолі також зазначила, що жінкам слід шукати своє істинне призначення. А не жити життям, заснованим на схваленні і прийнятті інших людей.

Каже, що виховувала своїх доньок - 14-річну Захару, 13-річну Шайло і 11-річну Вів'єн таким чином, щоб їх менше турбувала їх зовнішність, але більше - здатність приймати рішення самостійно, думати і мислити правильно. Бо немає нічого більш привабливого, ніж жінка з незалежною волею і власною думкою.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі шокувала прихильників ставленням до власних дітей. За словами працівниці дому, Джолі вважала дітей дорослими та дозволяла їм все. За обідом зіркова мама наливала старшим дітям вина та сама пила разом з ними. Джолі дозволила доньці Шайло, яка хоче бути хлопцем, пити гормони для зміни статі.

Зараз ви читаєте новину «Треба бути більш жорсткими. Анджеліна Джолі написала есе про силу жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути