субота, 30 січня 2021 06:41

Торт із лебединим пір'ям і пісенний батл: зірки влаштували вечірку на честь Катерини Кухар
9

Фото: надала Катерина Кухар

Світова зірка балету Олександр Стоянов зробив незабутній сюрприз-вечірку для своєї дружини - Катерини Кухар на честь дня народження прими-балерини, який був напередодні.

Сама Катя була приємно здивована, адже думала, що Олександр запросив її на романтичну вечерю. Коли зайшла в зал ресторану, від несподіванки вона закрила руками обличчя побачивши величезну кількість своїх друзів і рідних.

Потік охочих поділитися теплими побажаннями та сфотографуватися з винуватицею торжества не зеншувався більше години. Друзі іменинниці веселилися від душі, Остапчук та Полякова влаштували між собою справжній баттл під час інтерактивного розіграшу на тему "хто краще знає Катерину Кухар". Перемогу в ньому здобула Оля. Вітальну пісню для іменинниці заспівали Наталія Могилевська та Ольга Полякова.

За атмосферу вечора відповідали ведучий Роман Міщеряков і співак Марко Квітка. В кінці вечора всіх пригощали тортом на основі екзотичного фрукта манго і найніжнішого сиру маскарпоне - це улюблене смакове поєднання Катерини Кухар. Десерт був прикрашений немов пір'ям, оскільки кондитер надихнувся white swan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар та Олександр Стоянов танцювали біля океану на Мальдивах

У цей вечір серед гостей можна було побачити Лілію Подкопаєву, Валерію Гузему, Ольгу Полякову, Наталію Могилевську, Сергія Пермана, Володимира Остапчука з Христиною Гірник, Сергія Мельника, Сержа Смоліна, Єлизавету Юрушевй й Олександра Скічка, Олексія Прищепу, Поліну Неню, Михайла Ліпакова, Наталію Холоденко і багатьох інших.

Катерина Кухар зустріла своє 39-річчя 18 січня на Мальдивах дописом в Інстаграм: "Сьогодні в мій День Народження я прокинулася від шуму океану і щебету тропічних птахів... І тут на думку прийшла одна весела штука: у кожної жінки є кілька етапів віку: 1. Вона нервує батька... (це ми вже проходили) 2. Дістає чоловіка... (з цим я справляюся ідеально) 3. Ну і я плавно наближаюся до третього періоду: дратувати зятя і невістку... Але мене це не лякає, тому що я живу цікаве, щасливе, повне барвистих емоцій і вражень життя і вдихаю його аромат усіма фібрами! Може в ньому і є складності, головоломки і стреси, але воно моє! У цей свій день я хочу подякувати вам всім, що Ви зі мною!",- сказала Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Торт із лебединим пір'ям і пісенний батл: зірки влаштували вечірку на честь Катерини Кухар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути