субота, 30 серпня 2008 18:59

ТОП-10 бюстів українського шоубізнеса (ФОТО)
10

Пальма першості у сфері найбільш "пишногрудих" виконавців нашої естради безумовно належить епатажній Верці Сердючці.

Причому "надувне" походження її грудей вже майже нікого не бентежить - давно пройшли ті часи, коли на гумову гідність висхідної зірки тикали пальцями і презирливо плювалися. Зараз глядачі сприймають неосяжний бюст Вери як щось органічне і само собою зрозуміле, невіддільне від образу.

Сердючці дихає в потилицю не менш епатажна Руслана Писанка. У неї, на відміну від Верки, все своє, натуральне.

Завдяки своїм пишним грудям Руслана знімалася в багатьох відвертих сценах у фільмах, та і зараз, буває, "балує" папараці своїм бюстом, який іноді на зйомках не поміщається в тугих корсетах. На третьому місці, на нашу думку, має знаходитися Тіна Кароль. Пишні форми завжди були її гідністю, а цікаве положення, в якому зараз знаходиться Тіна, ще більше збільшує її і без того не маленькі груди.

Колись Дмитро Клімашенко з екрану телевізора на всю країну заявив, що найкращий бюст в Україні належить Тіні Кароль. Що ж, можливо це і так, але з Сердючкою Тіні Кароль поки явно зарано змагатися.

Настя Каменських теж, звісно, заслуговує уваги. Тим більше, що нещодавно вона увійшла до сотні найсексуальніших жінок планети, а потрапити в цей список було не так-то просто. Та і, як одного разу заявила сама Настя, "циці-то у неї справжні".

Одна з найсексуальніших наших виконавиць - Олена Вінницька. Груди Олени примушують битися серця чоловіків в прискореному темпі лише при одному погляді на них!

Останнім часом в пресі й на телебаченні дуже вже часто почала з"являтися новоспечена зірка Даша Астаф"єва, яка і зіркою-то стала, за великим рахунком, завдяки своїм відвертим фотосесіям. Але груди у неї - дай боже! Тут слів немає... Заслужене шосте місце.

Ані Лорак та Світлану Лободу, не кривлячи душею, теж заносимо в нашу топ-десятку. Відповідно, сьоме і восьме місця.

Наш рейтинг був би неповним без оновленого складу групи "XS" - одна Женя чого варта!

Її бюст так часто "як би випадково" вивалювався з чисто символічних футболочек-кофтинок, що ні для кого вже не є дивним побачити в Інтернеті симпатичну "чорненьку" напіводягненою - дев"яте місце.

І замикають десятку кращих бюстів Слава та Віка з дуету "неАнгели". Ще б пак! Їхній продюсер Юрій Нікітін невідомо кого в свої проекти брати не буде, форми повинні відповідати вимогам сучасного шоу-бізнесу!

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 бюстів українського шоубізнеса (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути