понеділок, 22 серпня 2016 13:48

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян підкорили Сан-Франциско
6

Співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відправились у США на гастролі. Вони встигають не лише давати концерти, але й насолоджуватись красою мегаполісів. Зараз пара знаходиться у Сан-Франциско.

"Неможливо не помітити будиночки у Вікторіанському стилі, трамвайчики і те, що саме тут відчуваєш справжні американські гірки, - ділиться враженнями Арсен Мірзоян. - Сан-Франциско розташовується на 43-х спагорбах. Неймовірні парки. Холодний бриз з океану створює незабутнє відчуття в спеку - каліфорнійський коктейль. Реставрована і стилізована набережна з видом на Алькатрас і історії про золоту лихоманку. Ну і Golden Gate Bridge ми пройшли пішки".

Тоню Матвієнко надихнулася архітектурою міста. Зокрема, вулицею джазу:

Читайте також: Тоня Матвієнко: Я не зовсім задоволена своїми формами

"Вдалося цілий день погуляти містом і дізнатися різні історії про багатих людей, які будували свої оселі, привносили стиль вуличок, які на сьогодній день цінні по архітектурі і надають колорит місту. Є дійсно, що подивитися: як через знайдену бухту заселювалися нові поселенці, які шукали золото. Вулиця джазу, парк з різноманітними рослинами неймовірного розміру і просто набережна з морськими котиками".

Нагадаємо, друга донька Тоні Матвієнко з'явилося на світ 15 січня. Немовля народилося у приватній клініці в передмісті Києва.

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян підкорили Сан-Франциско». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути