неділя, 16 жовтня 2016 11:35

Том Хенкс запрошує дружину на прем'єру, як на побачення

Том Хенкс запрошує дружину на прем'єру, як на побачення
GlamLemon.ru

Актор Том Хенкс називає вихід на прем'єру разом з дружиною не інакше, як побачення. Про це повідомили у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. Зірка з'явився на прем'єрі "Інферно" разом з дружиною.

"Я завжди запрошую на свої прем'єри всю родину якщо вони можуть прийти. Я щасливий, що у цієї найвродливішої у всьому світі жінки не знайшлося більш важливих справ і мені вдалося заманити її до Флоренції на романтичний уікенд", - говорить актор про дружину.

Нагадаємо,Том Хенкс в черговий раз стає лідером рейтингу "найулюбленіших кінозірок США".

Читайте також: Джонні Депп та Дженніфер Лоуренс стали найулюбленішими акторами у США

Як повідомляє Variety з посиланням на опитування Harris Poll, американці, в кількості 2,2 тисячі осіб, взяли участь у голосуванні, з метою визначити, хто цього року заслуговує звання улюбленця нації. Перше місце традиційно зайняв зірка "Фореста Гампа" і "Порятунок містера Бенкса" Том Хенкс.

Відзначимо, що Хенкс вже ставав лідером рейтингу в 2002, 2004, 2005 і 2013 роках. На другому місці розмістився головний "пірат" Голлівуду Джонні Депп, завершує першу трійку Дензел Вашингтон. Повний список "Улюблених кінозірок США" виглядає наступним чином: Том Хенкс, Джонні Депп, Дензел Вашингтон, Джон Уейн, Харрісон Форд, Сандра Буллок, Дженніфер Лоуренс, Клінт Іствуд, Бред Пітт, Джулія Робертс

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс запрошує дружину на прем'єру, як на побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути