четвер, 23 грудня 2021 17:30

Тіна Кароль уперше зізналася, чому відмовилася бути ведучою "Танців із зірками"

Виконавиця Тіна Кароль прокоментувала відмову бути ведучою в шоу "Танці із зірками". Минулого сезону її замінила Іванна Онуфрійчук.

Фанати співачки здивувалися, коли вперше вела танцювальне шоу не Кароль. Зірка раніше не висловлювалася на цю тему. Але в інтерв'ю KP.ua вперше зізналася, чому так сталося.

"Цьогоріч ми домовилися з "Танцями" вести шоу. А за тиждень до ефіру мені кажуть, що на паркеті з'явиться ще одна ведуча на комерційній основі. Оцінивши нашу панель ведучих, я одразу сказала, що не бачу в цьому успіху. І відмовилася. Це мікроклімат, сценарна історія", - пояснила вона.

Автор: instagram.com/tina_karol
  Тіна Кароль зізналася, чому не захотіла вести "Танці із зірками"
Тіна Кароль зізналася, чому не захотіла вести "Танці із зірками"

Кароль упевнена, що мала рацію.

"Не спрацював цей дует. І тріо в такому форматі теж би не спрацювало. Моє правило: якщо я беру участь у проєкті, він має бути суперуспішним, тому що я в нього вкладаю всю енергію і талант", - сказала артистка.

За її словами, багато хто думав, що вона "на контракті в "1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від $5 тис. Скільки коштує виступ Кароль, Зіброва та інших зірок на новорічному корпоративі

"Дякувати Богу, я вільна людина й можу сказати відкрито. Багато хто думав, що я на контракті в "1+1". Ні. Щоразу ми домовлялися. Мені непросто дався мій статус, і я не готова кожного підтягувати до імені Тіна Кароль", - додала зірка.

Співачка Тіна Кароль взяла участь у пікантному фотосеті. 36-річна зірка з'явилася в сміливих образах у спокусливому кампейні. На кадрах вигиналася в латексному топі й чорному боді з глибоким декольте.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль уперше зізналася, чому відмовилася бути ведучою "Танців із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути