Ексклюзиви
середа, 25 січня 2023 13:52

Тіна Кароль святкує 38-річчя. Спекотні фото іменинниці та перша колекція її одягу
18

25 січня українська співачка Тіна Кароль святкує день народження. Попзірці, яка має звання народної артистки України, виповнилося 38 років.

Gazeta.ua зібрала найспокусливіші фото іменинниці.

Українській зірці Тіні Кароль сьогодні виповнилося 38 років
Фото: facebook.com/tina.karol
Українській зірці Тіні Кароль сьогодні виповнилося 38 років
Українській зірці Тіні Кароль сьогодні виповнилося 38 років
Українській зірці Тіні Кароль сьогодні виповнилося 38 років
Українській зірці Тіні Кароль сьогодні виповнилося 38 років

З нагоди дня народження Кароль разом з українським брендом One by One представила свою першу колекцію одягу. Її розробляли пів року, повідомила зірка у Facebook.

Мета артистки – зібрати гроші для українських захисниць. Вторговані від продажу колекції Tina Karol x One by One кошти передадуть на закупку термоодягу для жінок, які служать в Збройних сила України.

"У свій день народження найголовнішим подарунком було б для мене зробити велике, щире діло для наших захисниць у ЗСУ. Тож, купуючи собі у подарунок будь-яку річ з колекції – ви робите можливим закупівлю спецречей на фронт для наших захисниць", – написала Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському – 45. Як змінився на посаді президента

До лінійки увійшли трикотажні костюми та плаття, кардигани, на яких зображено принт із абревіатури ЗСУ. Також балаклави, джинсова максі спідниця та багато іншого.

Увійшли до колекції і жіночі колготи з принтом "ЗСУ", яку називають "справжньою фешен візитівкою" від Кароль.

Кароль зізналася, що не влаштовує в день свого народження практично ніяких урочистостей вже багато років.

Співачці було 25, коли в коханого Євгена Огіра діагностували хворобу. Вони разом боролися за його здоров'я, однак чоловік помер. Відтоді Кароль не мала приводів для святкування днів народжень.

"З 25 років, як тільки ми почали боротися з чоловіком за життя, я не святкувала жодного дня народження. Завжди вибирала сидіти в студії, співати, зніматися в "Голосі" або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс до північного сяйва", – поділилася співачка.

Тетяна Ліберман – справжнє ім'я Тіни Кароль. Народилася в сім'ї інженерів. У дитинстві її віддали в музичну школу в Івано-Франківську, де вона навчалася вокалу та грі на піаніно. Майбутня зірка часто брала участь у шкільних заходах, різних конкурсах і театральних постановках.

Про маловідомі факти з життя іменинниці читайте за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль святкує 38-річчя. Спекотні фото іменинниці та перша колекція її одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути