пʼятниця, 27 квітня 2012 16:51

Тіна Канделакі потрапила в лапи телефонних аферистів

Тіна Канделакі потрапила в лапи телефонних аферистів
Про телеведучу поширювали неправдиву інформацію Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна телеведуча і бізнесвумен Тіна Канделакі стала жертвою телефонних аферистів. Її номером скористалися зловмисники, які поширили про неї завідомо неправдиву інформацію.

Телефонний номер Тіни Канделакі днями потрапив у лапи злочинців. Вони перехоплювали вхідні дзвінки на номер знаменитості та розповсюджували від її імені неправдиву інформацію. Коли Канделакі дізналася про це, вона вирішила в письмовій формі вибачитися перед усіма, кого могли ввести в оману аферисти, через власний блог.

"Сьогодні у мене зламали телефон. Невідомий без мого відома налаштував переадресацію з мого номера і відповідав на дзвінки від імені "помічника Тіни Канделакі". Поспішаю повідомити вам, що це була підставна особа. Приношу свої вибачення всім, хто телефонував мені з 14:30 до 17:00 годин сьогодні. Я не уявляю, як мої дзвінки могли переадресовуватися невідомому з Ульяновська", - написала в своєму блозі Тіна Канделакі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіні Канделакі подарували обручку

Відома телеведуча продовжила: "Інформація про те, що я перебуваю в лікарні, про моє нелояльне ставлення до деяких журналістів і будь-яка інша інформація, яку мої колеги і друзі могли почути від цієї людини, є неправдою". Поки невідомо, яких заходів із затримання зловмисників вживе Тіна Канделакі.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі потрапила в лапи телефонних аферистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути